Livanur22 Tospikkkkk 8+5 ❤️ Güzel geçiyor çok şükür bir sıkıntım yok, nelerle besleniyorsunuz beslenme sorunum var normalde çok yemek yiyen biri değilim şuan dikkat ediyorum ama acaba açmı bırakıyorum beslenemez gelişemez korkum var sadece
Dilekyusufali14 Ceylankeles Haber alınca bize de yaz ceylan merak ederim canım.Bende haftaya cuma günü kontrole gidecem 2li tarama yapacak mı bnde onu merak ediyorum.11haftalik oluyoz
Ceylankeles Dilekyusufali14 cnm ben hastaneden geliyorum bebeyim çok salikli iyi düşük tehlikem yok ilaclarida kulanma dktr dedi inş daha iyi olur 😍🥰🥰alahım sen benim gibi her isteyen anem nbyüzünü güldür hiç bı hamile ane üzülmesin🤲🤲🤲
Ceylankeles Umudumbitmedi doktor utrasonda baktı rahimde kanaman var dedi zaten birgün boyunca kanamam vardı dktr düşük tehliken var dedi inş güzel haber alırım yarın 🤲🤲
M7927 Esmay fetih ve kenzul ars okudum ben hep sukur cok faydasini gordum arapca bilmiyosaniz acip dinleyedebilirsiniz
Elifdgny Tospikkkkk 6+4 🥰 4. Bebeğimi bekliyorum 💓herkese sağlıklı hamişlikker hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ❤️
Umudumbitmedi Ceylankeles inşallah canım ya benimde düşük tehlikem var duphaston ve haftada 1 iğne vuruluyorum
drya34 Ceylankeles ne yaptı iğne mi bende de öyle lekelenmen oluyor mu yat dinlen bol bol rabbim dua et hep
SevincGancali Azerbaycandan selamlar. ❤️ 7+5 haftalık hamileyim. 12 yıldan sonra 3. gebeliğim. 11 yaşında bir oğlum, 13 yaşında bir kızım var. Doktora henüz gitmedim. Kalp atışı için zaman bekledim. İnşaAllah 26 mart randevum var. Sabırsızlıkla gün sayıyoruz🙏
oznursevinc Tucee28- Tucee28- ben öğrendikten sonra 2 hafta zor dayandım sonrasında ailelere söyledik eşim 3. Aya kadar söylememek için çok direndi bana ama ben dayanamadım
Yagmur_yusuf 6 sene olmadi asilamayla bi oglum oldu 6 aylik ve bi mucize oldu tekrardan hamile kaldim suan 10+5 gunluk
[silindi] Tospikkkkk öyle geçiyor zaman ki daha dün öğrenmiştim sanki gebeliğimi ama 28 haftalık olduk🤗🤗🤗