Merve2697 Zeyfem canımıniçi rabbim en hayırlısı ne ise onu versin. Gönlüne göre versin inşallah canını sıkma nolursun tekrar hamile kalabilirsin kocaman sarıldım♥️
[silindi] Sevgi6127 bende şuan 6 haftalığım, en son beta testini 12 martta yaptırmıştım 10227 çıktı🙂 haftama göre çok mu fazla betam bilmiyorum bazıları çoğul gebelik olabilir demişti. Daha ultrasona gitmedim bu hafta gidicem inşallah ikizdir dua edin 🥰
NurCeren00 Tospikkkkk 7+2 geçen hafta dr gittik kalbini duyduk. Şimdi 3 hafta daha beklememiz gerekiyor doktora gitmek için. Nasıl sabredeceğim bilmiyorum. İyi öidir hep merak ediyorum 🤦🏼♀️
annecik11 BsraAktr benim de bulantı oluyor her yemekten sonra çıkarıyorum 8 haftalık benim bebiste çok halsizim
BsraAktr annecik11 bende de Demir eksikliği olduğu için inanılmaz halsiz oluyorum, uyku hali, baş ağrısı gibi rahatsızlıklarım oluyor benim de canım😕
Hatice_ee Tospikkkkk 11+1 25inde ikili taramam var 🤲🤲 cok sukur yasamak isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
030215 6+2 benımde ama çok fazla mide bulantım ve halsızlıgım var sureklı uyumak ıstıyorum bu kadar olabılecegını tahmın etmemıstım ☺️
Susam6 Tospikkkkk 6+3 haftalıgız. Gecen hafta sadece keseyi görebildik. Kısmetse haftaya gidip kendisinide görecegiz 💜
AysenurGurbuz Essra7 bende 4 gündür kullanıyorum daha bir yan etki yapmadı çok şükür sadece biraz uyku yapıyor. Rabbim şifa versin cümlemize ❤