Yoncamahsun05 Orhangazi gözüktü de🥰 bana da 10 gün sonra kalp atışı dinlemek için gel dedi rabbim hayırlı etsin hepimizin
Aytennefes28 Ablalarım burda yeniyim ilk hamılelıgım bana erkek ısım onerırmısınız dogu tarzı degısık bir isim ıstıyorum 🌺🌺
rozmerve 10+6 dan selamlar daha yolumuz çok uzun çok korkuyorum inş. sag saglim alırız bebişlerimizi kucagımıza
Ceydaysn Tospikkkkk 4+3 henüz çok küçük çok erken farkettim yavru kuşumu ☺️ Pazartesi günü keseyi görmek için çağırdı doktorum inşallah görüp geliriz 😌
EGK Ceydaysn merhabalar son adetin ilk gününden itibaren mi saydınız ben de 31 günlüğüm de betanız kaç aceba🌸
Tugbadabak-1 EgeAlya. 9.haftaligiz ama bulantim fena ne yemek. Yapabiliyorm ne. Yemek yiyebiliyorum zaman gecer mi. Böle
ezgioz Biz de bugün doktora gittik 5 haftalıkmış kaç günlük olduğunu söylemedi ama kese gözüktü. 15 gün sonra da kalp atışı duymaya gideceğiz inşallah. Uygulamaya göre adetimle 6+3 tü ama doktor 5 dedi sadece bunu anlayamadım ben de
Maece ezgioz Geç döllenmedir. Adet tarihime göre 9 haftalık civarı olmam lazım ama döllenmeye göre 8 haftalık yeni oldum.Oluyor öyle
Mercimek2312 Benimde 5 haftalık mercimeğim:) daha kesesini görebildim inşallah sağlıkla kucağıma Almayıda nasip eder allah🤲🏻 Çift rahimli olduğum anneyim sağ rahmime yerleşmiş 🥰
EceZ Tommbik bende de miyom görüldü o yüzden progestankullanıyorum 1 aydır . Akşm yatmadan fitil olarak kullanınca mide bulantısı vs yapmadı bende . Bugün biraz mide ağrım hafif bulantım var 🥴
NurCeren00 Tospikkkkk 7+2 geçmiyor 13 nisanda ikili test var ve sürekli merak ediyorum acaba gelişmesi durdu mu devam ediyor mu iyi mi kafayı yemek üzereyim 1 ay nasıl bekleyeceğim 😬
EgeAlya Tugbadabak-1 :((( Bir tek yaşayanlar anlıyor bizi yahu bazılarının çok rahat geçmiş hamileliği diyolar bana ki “ayyy o kadar mı kötü yaa ay canın hiç mi bişey çekmiyo ya” evet çekmiyo :(
Meltem61 Tospikkkkk 4+4 olarak öğrenmiştim ilk hamile olduğumu. Su an 25 haftalık olduk zaman o kadar hızlı geciyokı anlayamıyo bile ınsann❤️🤰