-32 Fyzzz benimde aynı zamanı .Mide bulantısı var ama kusma yok .Sizde de öyle mi acaba .Birde halsizlik bitkinlik
Fyzzz M7927 bu kesin yargılar kime göre neye göre eminim herkesin değeri farklı ve gözüktüğü haftalarda farklıdır benim betam 1392 iken görüldü kese çok şükür 🤲 her hamilelik kendine özel Rabbım sağlıkla huzurla kavuştursun evlatlarımıza hepimizi 🥰
NUR11 Benim ikinci hamileliğim bir kızım var 10 yaşında şimdi de ikizlerim olacak inşallah. 8+6 çok şaşkınım bakalım nasıl olacak. Ve çalışıyorum. 🤰🏻🤰🏻
nslhnblblky NUR11 benimde 11 yaşında bir kızım var.6 senedir istenilen bir gebelikti bende 5 hafta 1 günlük hamileyim çok şaşkınız bizde daha keseyi görmeye gitmedik salı günü kısmetse 🙏bende çalışıyorum
Sevinc35 Biz de 5+3 deyiz keseyim gördük kalp atışı için 24 mart randevumuz var sabırsızlıkla bekliyorum🙏
Tazeanne95 balbocegim27 zaten bu devirde eski cihaz olacagını sanmıyorum istersen başka bir doktora da git sen bilirisn ama bana doktor ilk zamanlar karından pek görünmeyebiliyor dedi vajinadan baktı bnde hamile olup olmadıgıma emin olmak için kabul ettim
nslhnblblky Merve29 amin inşallah kaç haftada göründü kese sizin kalp atışlarını duydunuz mu? Benim bugün 5+1 henüz ultrasona girmedim salı günü kısmetse 🙏
nslhnblblky aysun86_ inşAllah 🙏 ben daha ultrasona girmedim sadece evde idrar testi, ve kan verdim salı günü ultrasona giricem 🙏