guler_94 Munni Benimde bulantılarım oluyor doktor bu ilaçtan yazdı canım günde 1tane içiyorum faydasını görüyorum. 14 haftalığım 😊
Sevdadenizkaya huma2018 o Deniz59 ultrasona göre olan doğru canım. Benimde aynı 1 hafta geriden, geç döllenme olabiliyor. Kalp sesleri duydunuz mu?
Kubra2012 Nurerdogann Bebek zaten görünmez 5 haftalık anca karından kese görülür 6 haftayı geçinve bebek görülür
PelinAtes Papianneoluyor_1203_ 24 oldum Ocak ayında bende aynı şeyi söylemiştim inanır mısın bi evliliğin tadını çıkarayım demiştim ahahahahah
Suu balbocegim27 banada 25 ınde randevu vardı rahmimde kalınlaşma var dedı ama korkmuyorda degılım betam 300 lerde haftaya kadar bır kez daha beta baktırıcam
Kubra2012 Htc-28 Tıbbı gevrtiğe gidin mutlaka kan alıyolae sadece merak etmeyin bende sebebini öğrenmek için gittim 3 aya yakın düşük yaptm iki kez meğer kanda pıhtılaşma varmış kan sulandırıcı iğne kullanıyorm şuan başından beri mutlaka gidin derim
Kubra2012 344334 Onun içn belli bir haftaya gelince iğne yapacaklar size korkmayın mutlaka doktora belirtin ama
Tugceuzun 5+5 ☺️ Sürekli bir uyku hali sürekli… Az eğildiğim zaman belime ve kalçama ağrı saplanıyor sanki günler hiç geçmiyor kızlar
PelinAtes Tugceuzun 5+3 senden as hallice sancılı ağrılı ve bulantili geçiyor bı de entrrsan kokular alıyorum boşluktan 😂😂😂
Sudeeee Tospikkkkk 8+6 🥰 bulantı hapıyla ayakta duruyorum diyebilirim birde cok gazım varrrr aşırı şişkinlik varrrr göbişimde falan 🥲🥲😜😜