Selensahin PelinAtes 4+3 teyim bende inşallah bir an önce temennim keseyi görmek sonrasında da kalp atışını duymak canım
Eyican Dr tahminine göre 5+4 ama benim tahminim 3+3 😳 beta dün 1888 çıktı.ultrasonla baktığında da çok yeni oluşum gördüğünü belli belirsiz olduğunu söyledi
Zeytinlimon Tospikkkkk 4+5 benimde 10 gün önce öğrendim hemen dr a gittim kese çok küçüktü şuanda kese büyümüş ve beslenme kesesi oluşmuş ama kalp atısı için ayın 26sında gideceğim inşallah duyarım🙏🏻
balbocegim27 Suu bende 6. Hafta 6 günde gittim üstten baktılar ikiside görünmedi doktor ya hamile değilsin yada küçük o yüzden alttan bakalım dedi kötü bisey duyarım diye korkudan kabil etmedim 26 sında gitcem
Tazeanne95 balbocegim27 hayır tabiki kötü bişey neden olsun ben ilk öğrendiğimde gittm keseyi görmek için vajinal ultasonla baktı doktor snra kalp atılı için gittik yine vajinal ultrasondna baktı çünkü daha çok küçük mercimek kadar biiey karından nasıl görünsün
Suu balbocegim27 banada 25 ınde randevu vardı rahmimde kalınlaşma var dedı ama korkmuyorda degılım betam 300 lerde haftaya kadar bır kez daha beta baktırıcam
Tazeanne95 Sevgi6127 evet canım gayet normal bi süre sonra geçicek ama kendini çok yorarsan gecmesi uzun zaman alır bnce ben kendimi hiç yormadım temizlik yapmayı bile erteledim sonucta bebekten önemli değil. Evi süpürüken ederken herşeyi yavaşça yaptım çünkü ayakta çok kalınca bile agrım oluyordu şuan 7+3 üm çok nadiren agrıyor gecti gibi
balbocegim27 Tazeanne95 normalde görünüyormuş hattâ ben sana en iyi cihazla baktım dedi ama kanamam falan da yok bulantilarim da var kafamı çok karıştırdı yüzüme bide hamile değilsin dır diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Papianneoluyor_1203_ Selensahin Ben yeni evliyim biraz da tecrübesizim açıkçası 😌 Kese dediğimiz ultrasonda ki bebek dimi. Onu gördük evet
Rapunzelannesi Elif2934 tşk ederim 2 gebeligim ilki kızdı kızımda kask agrım vardı bu gebeligimde karnm çok agrıdı 🤷♀️
Tazeanne95 balbocegim27 zaten bu devirde eski cihaz olacagını sanmıyorum istersen başka bir doktora da git sen bilirisn ama bana doktor ilk zamanlar karından pek görünmeyebiliyor dedi vajinadan baktı bnde hamile olup olmadıgıma emin olmak için kabul ettim
Essra7 5+1. Keseyi gördük henüz kalp atışlarını duyacağız. Ben de cok sabırsızlanıyorum, insallah sağlıkla kucagımıza alırız.