belisslinaa Tospikkkkk hiç dert etmeyin öyle bir geçiyor ki hamile olduğumu sanki dün öğrendim ama şu an 17 haftalığım
Burcu-Demir01 belisslinaa belisslinaa ayy hadi inşallah bizde hayırlısıyla büyütürüz o kadar 🙏 hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 🌸
Zleyha Tospikkkkk pazar günü rahatsizlanmistim hastaneye gittigimde ultrasonda duyulmadı bu hafta kontrolum var insallh duyulur
Sevgi6127 Bende 6 haftalık ama kasıklarımda sancı var korkuyorum biraz normal mi acaba? Bide beta hcg değerleriniz nedir benim 3214
Tospikkkkk Sevgi6127 ben bilmiyorum ilk öğrendiğimde 8 di sonra ki gittiğimde kese göründüğü için beta bakılmadı
mrsflowers Sevgi6127 canım bebek tutunmaya çalıştığı içinmiş normalmiş ben 4+5 te 4090 dı betam puan 5+6 yız
Maece Sevgi6127 Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.7+6′dayım. Hala benim de var kasık ağrılarım. Doktor normal olduğunu söyledi,yerleşme ağrısı diyorlar. Mümkün olduğunca dinlen , zorlama kendini. Zamanla azalıyor.
muges44 Sevgi6127 4 hafta benimde..bel sancım çok fazla, ara ara kasık evet değerim 3696 idi ögrendim
Meleklerimmm3 5+2 den selam bugun gittim doktora bebeğide keseyide gördük kalp atışını da gördük ama çok küçük olduğu için dinleyemedik haftaya tekrar çağırdı 😇
mrsflowers Meleklerimmm3 yaa bende 5de görmüştüm keseyi 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi haftaya gideceğim inşallah duyarız🥰🥰
Marall Sevgi006 Meleklerimmm3 merhaba ben de 5+2 oldum dr henüz gitmedim 6 hafta pazartesi dolacak oyle gideceğim. Kalp atışı tahmini ne zman duyuluyor bilginiz var mı? Birde ilk kontrolde test falan yapılıyor mu ben 8 gün önce kan verdim saglik ocağında beta değerim 636 çıktı
ikizcanlarim2021 Zleyha yaaaa hayırlı olsun benim de ilk gebelik ve iki kızım olacağını öğrendim bende öyle heyecandan günleri geçiremiyorum daha dikkat etmemiz gerekiyor canım tek gebeliklere göre sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah❣️
Zleyha Tospikkkkk evt birinde bebek gorunmedi ama belki kucuk oldugundan göremedik dendi bu hafta belli olur heralde🙏
Meleklerimmm3 Tospikkkkk duymadık kalp atışını gördük açtı doktor sesi ama çok küçük duyamyız şuan haftaya duyarız gel tekrardan dedi