Wishuponastar Merhaba ben de 12. Gaftam bitti 13. Haftamın içindeyim. Mery103 merhaba aynı haftadayız. Hayırlı olsun. Sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz? Bulantılarınız geçti mi?
Wishuponastar ipek_94 ayy gazdanmıymış o? Benim de göbeğim kocaman oluyordu. Şimdiden göbek çıktı diyordum. :) ödem oluyor diyordum ben de. Ben de 13. Haftamın içindeyim. Çok mutluyum. Mide bulantılarım ata ara gelse de o mutluluğu yaşıyorum şükürler olsun.
HilalKadir 13+5 deyim şuan☺️ 2li test yapıldı sonucu bekliyorum 10 güne ancak çıkıyor çünkü. Cinsiyetide yüzde 90 erkek dedi 💙💕🥰
Wishuponastar HilalKadir cinsiyet için gördüğü şeyi size gösterdi mi? Biz de 12. Haftamızdayken ultrason görüntüsünde orada nokta gibi bişi görüyorum, erkek olabilir ama bunu söylemek için henüz çok erken dedi. O açıdan merak ettim.
Mery103 @Wishuponastar bazen bulantı yaşıyorum ama çok aşırı bir şekilde yaşamadım hiç rahat geçiyor o yüzden ☺️
lavininannesii Selamlarrr hanımlarr🥰🥰bi sorum olucak size. Benim son zamanlarda çok fazla akıntım var ve bu akıntı kokmaya başladı🙄bu durum normal mi sizce bilgisi olan var mı ?
Wishuponastar lavininannesii bir bilgim yok ama önceden hamile olan bi arkadaşım daha yaşamıştı böyle bi durum. Ama kokudan bahsetmemişti. Sadece akıntısından bahsetmişti. Hamilelikten demişti. Sizde koku da olduğundan doktorunuza sormanız iyi olacaktır. Çok geçmiş olsun.
CevriyeKuzey milla-s lavininannesii akıntı olması normal bendede çok oluyo ama koku varsa enfeksiyon oluyor mutlaka doktora söyle canım. Tedavi ediyolar hemen
HilalKadir Wishuponastar gösterdi canım fakat her doktor gibi yüksek ihtimalle dedi kesin olması için 1 2 hafta daha geçsin dedi ben henüz birşeyler almadım bekliyorum k🥰
Burcu4135 lavininannesii 12+3 üz kızımız olacak ama dna testı yaptırdıgım için cinsiyetı bellı oldu. Ultrasonla henüz olmaz cok erken 12.hafta.