40+0 /Evet kızlar şuan 10 günlük olduk bile🥰 5 mart Cuma günü rutin kontrolde nst de sancım çıktı ama ben hiç hissetmiyorum doktor açılmana bakalım dedi 2 cm. Ama doğumuna daha var dedi🤷♀️ Cumartesi günü akşam kasılma ve belden kasığa sancım olmaya başladı ama çok rahatsız edici değildi.Pazar günü yine akşam üstü kasılmalarım arttı ve aralarındaki süre iyice azaldı ve acile gittik. Ordada yine sancım çıktı ama yine doğumuna daha var dediler açıklık yine 2 cm. Eve gönderdiler.tabi gece sancılarım iyice çoğaldı. Gece 4 te karnımdan çat diye bi ses geldi ve ayağa kalktğmda suyumun geldiğini gördüm ve acile gittik tekrar ( eve geleli 3 saat olmuştu ) tekrar baktılar açılmam 3 cm olmuş . Suyum geldiği için yatış verdiler ve sancılarım iyice sıklaştı . Yukarı çıktğmzda açıklık 5 cm olmuştu bile. Saat 6-7 arası aşırı sancılarım bastrmaya başladı. Doktorum yürümemi söyledi. Eşimle beraber yürüdük ama sancılardan yürümek ne mümkün zar zor yürüyüşü tamamladım geri nst bağlandım sancılarım iyice arttı ve artık doğumun başladığını anladım ebeleri çağırdık geldiklerinde açılmamın tam olduğunu söylediler. Doğumhaneye gittim çatala çıktım sancı gelince ıkın dediler ikinci ıkınmamda bebeğimin o güzel ağlama sesini duydum (saat 08:10)dünyalar benim oldu. Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah🥰