Seymahalil BurhanZehrazdemir ben gördüm rüya başlarda daha cınsıyetını ogrenmemıstım kız gördüm herkes erkek olcak çocuğun o zaman dedı ama ogrendım ki bebegım kız olucakmıs ve rüyayla falan cok anlaşılmıyor ya🤗
AslhanGnsevenVarl BurhanZehrazdemir bende ilk başlarda hep erkek bebek gördüm birkaç defa cinsiyeti yeni belli oldu ve oğlum olacakmış. Bende tuttu ama tutmayanlarda var 😇
TugbaKE BurhanZehrazdemir bende rüyamda kızımın elinden tutmuş gezdiriyo görmüştüm sonra öğrendik ki kızım olcak🌸☺Oysa ki cilt güzelleşmesi tatlı yemeler vardı
BurhanZehrazdemir Seymahalil valla canım onu biliyorum eğer rüyanda kız da görsen erkekte görsen kızın olurmus 😊 erkek çocuğu rüyada kendini göstermezmiş bana bi doktor gelip olgun olacak dedi rüyamda 😳
Zeynepppp doktor 11. Haftada kızım olacağını söylemişti. Hastaneden gelince rüyamda gördüm kız bebekti kucağıma veriyorlardı adını bile gördüm rüyada 😂😂 ama öğrendikten sonraydı yani. Belki de psikolojik bişeydir
Aysealty Bende 2kere oğlum olcagını gördüm rüyamda maviler giymiş uyuyodu sonra öğrendimki kızım olucakmış☺☺