Aytflz Arkadaşlar merhabalar kesede görünmeyen bebek en geç ne zaman görülür bilgisi olan veya böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Wonderwoman Aytflz 5 Co haftamda bebek yoktu 7 ci haftada bebek vardı 8 de falan da sanırım kalp atışını duyduk . Kaçıncı haftada siniz
elisa123 Aytflz öğrendiğim 5 haftalıktım kese gözüktü bebek yok demisti doktor 7. haftada gittigimde hem bebeği hem kalp atışını duymuştuk 🥰
ZEhrA_94 Aytflz benim 5. Haftada keseden gözükmedi 7. Haftamda gittim tekrar kalp atışlarını dahi duydum ilk gittiğimde sadece yolk kesesi vardı
Aytflz Wonderwoman ben de 6 da gittim yoktu dr bi hafta sonra gel dedi ben de gitmek istemedim cuma günü 8 haftalık olucam o zaman gidicem
Sevgi006 Aytflz canım bende 6 ncı haftada gitmiştik bebeği göremedik demişlerdi bana boş gebelik diye çok korkmuştum 2 gün sonra özele gittim kalp atışlarını duydum
ideemirel Aytflz duyarsın canim bende 4 5 haftalıkken gitmiştim ilk sadece keseyi gördüm iki hafta sonra gittim bebeğimi ve kalp atışını gördüm❤️
Berfin3 Aytflz 5.haftada keseyi gorduk 6.da da kalp atışı ama geç döllenmeden dolayi daha gec görülebilir. En gec 7-8 gibi görürsünüz insallah
Sevgi006 Aytflz biliyorum beklemek çok zor canım benim ama bak stres bebeğe çok zararlı inşallah bu kez duyarsın
Meleklerimmm3 Bugun gittim 5+2 bebekte kesede vardı ama çok küçük olduğu için kalp atışı dinleyemedik haftaya çağırdı kalp atışı için