Yeppudaa Arkadaşlar nasıl yapcam bilmiyorum icemiyorum kcucuk hapı bile icemiyorum öğürme hissi olusuyor .kusmaktan nefret ediyorum . Siz nasıl yapıyorsunuz .icebiliyormsuunuz haplarınızı
Fatos007 Yeppudaa Bendede yutamama sorunu var. İlaçlarımı 2 ye 3 bölerek küçük parçalar halinde yutuyorum.
[silindi] Yeppudaa ilk gebeliğimde bende hiç bişey yutup içemedim içsem de kustum ama dogumdan sonra çok çektim özellikle dvit eksikliği içebildigin kadar iç bebek gercekten tüm vitamini kalsiyumunu alıyo sana da agrı sızı kalıyo 🤦🏻♀️
Yeppudaa Dilara0 hamile değilken yutabiliyordum .ama şimdi geçmiyor boğazımdan direk öğürme hissi olusuyor .18 haftalık hamileyim hala arada kusuyorum .
[silindi] Yeppudaa şifa olsun çok iyi yapmışsın aynen devam bebek dogunca da sağlıklı Bi anneye ihtiyacı var 😊
DilekDogan78 Yeppudaa her ilacı ikiye üçe vs bölmek doğru değil canım sakıncalı doktoruna böleyim mi diye sor önce istersen
Fatos007 yelizyeliz Banada kana hızla karışıyor beyin kanaması geçirirsin dediler. Doktoruma sordum yutamıyorum ne önerirsiniz diye direkt ez yada böl iç birşey olmaz dedi.
Tusemefe8134 Ilk basta bende oleydim ayakda icme ilaci bi sekilde yut direk yat ben ole yapiyorum.benmki bide troid ve demir hapim ac karnina zor oluyor ama icmek zorundayizzz
Mercimekveannesiii Yeppudaa bende maalesef en ufak hapı bile yutamıyorum. Doktorum ezerek içebilirsin demişti