Thysn23 Hayırlı akşamlar güzel anneleri.m nasılsınız nasıl geçiyor var mı sıkıntı kaç haftalık oldunuz iz 34+3 olduk uyuşma bel ağrısı çarpıntı gibi sorunlarımız var doğunca geçer insallah
Gizoos Thysn23 🙋♀️ merhaba bende 33+4deyim bel ağrım başladı bazen nefesim daralıyor mide yanmam çok kötü resmen acı su gırtlağımda dolanıyorum. Çok şükür az kaldı doğurunca bütün dertlerimiz biticek inşallah 🙏🙏💕
Yigitkeriminannesi Thysn23 34+4 teyim stres gittikçe artıyor çünkü daha hastane çantam ve bebeğimin odası hazır değil eksikler tamamlanmadı nasıl yetişecek diye düşünüyorum . Geceleri sürekli tuvalete uyanıyorum ve her döndüğümde uyanıyorum bazen uykudan acı ile uyanıyorum . Çok şükür mide yanmam bulantım vs yok ara ara burun kanaması yaşıyorum
efruzzz Thysn23 35+4 bel ağrısı ,vajina zonklamasi ,kasilmalar ,mideye baski, uyusma, halsizlik, yorgunluk agirlasma, el ayak sismesi…. iyice yoruldum valla saglikla bitseydi🤣
Gulsen4224 Thysn23 hayırlı akşamlar cnm 34+5 olduk bel ağrısı sırt ağrısı kaburga Ağrısı mide Yanması olmuyor bende şükür bebek dönmemiş Dönmez ise sezeryan dedi doktor cnm sende durumlar nasıl bebeğin pozisyonu 🌸
Gizoos Thysn23 yoktu canım çok ağır temizlik yapmadığım sürece tabi🤣 bebek büyüdükçe ağırlaşmaya başladım😬
cansugrn Nurcihn bende 34+1deym 1 haftadir kalcamda agri var özellikle yürüyünce bisey saplaniyo. 1 haftaya kadar hersey cok.güzeldi ama bu durum oldu😔 insallah dogumdan sonra kalmaz cünkü belimde bi sorun yok gebelikle beraber olustu agrida
Mlsgllk efruzzz 35+2 yim benim de vajinam acıyordu squat yaptığım için düşünüyordum bende ama genel yaşanan bir şey demek ki
mrskorkut 34+5 deyim bugün akıntımın fazla geldiğini hissettim sanırım artık yaklaşıyoruz anneler o korkuyla hastane çantamı hazırladım 🙈🥰 İnanılmaz gündüz uykum başladı midem ağzıma geliyor yorgunluk var artık ve tabi ki aşırı hareketli bir bebeğim var karnımda durmak bilmiyor yaramaz kızım 😅😅
Fatmamuduk mrskorkut Her akıntı ve her pıt sesini suya nişana yorma dönemine hoşgeldiniz 😂 Bende tüm gün kendimi dinliyorum böyle giderse bu çocuk doğmaz ya 😂
Fatmamuduk Thysn23 36+0yım bende 😖 Uyuşma bel ağrısı mide ağrısı var bende de ama uyuşma magnezyum eksikliğinden oluyor unutuyordum kaç gündür 2 gündür tekrar içiyorum uyuşmalar azaldı bitti hatta canım
efruzzz Mlsgllk geneldir canim benim daha once basladi hatta squat falan pelvik hareketleri rahatlatiyor bile 😅
Sevo03 Thysn23 iyi akşamlaar 36+2 haftalığım mide yanması oluyor ara sıra bel ve sırt ağrısı coğaldı. Dik durmakta zorluk çekiyorum fazla ayakta duramıyorum 🤷🏼♀️ sağ bacağım da uyuşma ve kramplar oluyor. İnşallah sağ salim kucağımıza alırııs bebişlerimizi Rabbim yar ve yardımcımız olsuun 🙏🏻🥰
mrskorkut Fatmamuduk Vallahi resmen paranoyak oldum ha geldi ha gelecek 😂😂 Şu Nisan ayına bir girsek komple Nisan Anaları olarak 😂😂
KMerveK Fatmamuduk bende her an suyum veya nişanım mı geldi diye kendimi yoklayıp durmaya başladım valla tik oldu iyice
riverandsun Kaburga ve göbek ağrısı var bendede çok fazla. Ha bi de sırt. 33+5 olduk bizde. Burun tıkanıklığı ve nefessiz kalma zaten en başından beri var. Kusmalar tekrar başladı yanmayla birlikte. Bi mutsuzluk, sevgi açlığı, sinir filanda başladı. son haftaların depresif kafası sanırım. Hayırlısıyla kucağımıza alsak 🙏🙏
Kuzularm Thysn23 34+6 arada yalanci sancilar oluyo adet agrisi gibi mide yanmasi cok fena oluyo baska bi skntimiz yok sukur 🙏