[silindi] Daha doktora gitmedim Adetime gore programa gore 4+3 simdi hafif pembesi bi leke geldi leke leke geliyor arasira normal mi yada yerlesme kanamasi mi
BegumIscanTunc [silindi] canım biz normal deriz ama anormalde olabilir bence bir doktora görün hiç değilse baştan önlem almış olursunuz her leke gelmesi yerleşme kanaması olmuyor
Ufel [silindi] bende de oldu öyle bi durum doktora gittim.düşük.tehlikesi var dedi dikkat et dedi dikkat ettim kendime çok şükür şu an 35 haftalık olduk
merveklyc [silindi] Bende 5 hafta 3 günlükken olmuştu sebep yok düşük olabilir diyip iğne ilaç vermişlerdi önlem amaçlı geçti sonra. Pek dikkat etmemiştim ilişki ve kendimi yorma konusunda dikkat edin bi görünün doktora da🙏
[silindi] umutttttt yarin doktora gitsem yürüsem daha cok tedirgin oluyorum bide 2 yasinda kızım var onu arabasins koyup sürmek
BegumIscanTunc [silindi] idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz belki her ihtimale hastaneye gidip doktorunuzla görüşün tahlil yapar o zaman daha net cevaplar almış olursunuz
umutttttt [silindi] ya aynısı bende de oldu. Benim 6.haftada başladı 10. Hafta da bitti doktorlar düşük tehlikesi olarak kabul ediyo. Siz yine dikkat edin ağılık felan kaldırmayın bol bol uzanın