058elf CnsHazel doktorum genelde 6,5 7 ile çarpılınca tahmini boyu çıkar dedi. Sizinki 32-35 cm arası ☺️
CnsHazel 058elf hep aklıma takılıyordu yanlış bilgi nelere sebep oluyor ya😅😅 teşekkür ederim herkese çok saolun🥰
058elf CnsHazel sen her kontrol sonrası fl yi çarparsan bulursun canım hatta doktora gittiğinde sorabilirsn o da sana 6,5 7 yle çarpıp söylüyoruz der bence 🥰
CnsHazel Sumeyye123_ yine bir kafa karışıklığı 😊👍 olabilir belkide allah hayırlısını versin sağlıklı olsunda
Sumeyye123_ 058elf yook değil annesi ve babası 2 metreye yakınlar uzun ailecek uzunlar ananesi dedesi dayıları hepsi uzun
momsboys CnsHazel boyu olamaz onu ayrı hesaplıyorlar hatta benim 25. haftamda doktorum hesapladı 33 cm cıktı allah allah baya uzun dedi
Mom-2 CnsHazel sanmıyorum canım muhtemelen bir yanlışlık vardır 36 haftanda falan olsan neyse ama 27 hafta İçin çok çok erken
senemmm123 CnsHazel ultrason boy ve kilo ölçümleri hiçbirzaman yüzde yüz tutmaz. makinaya, ölçüm yapana ve bebeğin pozisyonuna göre değişir. sizin ölçüm de doktorunuz çok uzun boylu ve iri olduğunu söylemediyse hatalıdır muhtemelen
CnsHazel senemmm123 maşallah çok uzun dedi doktorum😊 tek bilgim bu ultrason çıktısıni da başkasına gösterdim de aynı tepkileri aldım ama önümüzdeki kontrolde mutlka sorucam 😊