Msltms Birhamileningunlugu Doğumdan hemen sonra 7 kilo gitmişti zaten bebek 4 kg plesanta rahim falan direk 7 kilo gidiyor 😃 şu an 60 kiloyum . 12 kg gitti yani 2 aylık 13 günlük bebeğim 😊
Msltms Meryemkale 2 ay önce doğum yaptım 12 kg gitti 😊 60 kiloyum şu an 52 ile hamile kalmıştım , dahada vermeyi düşünmüyorum kilom iyi şu an 😂
Meryemkale Msltms ayy inşallah benimde öyle olur ya bende 48le hamile kaldım 30.haftamdayım şuan 14 kilo aldım şöyşe bi 10 kilo versem yeterli🤣
Cicek10 Esmadncc 16 hafta 1 kilo aldım ümarım çok da almam hamilelik boyunca çünkü boyum kısa zaten 59 kiloydum 60 oldum ama daha fazla gösteriyorum çok alırsam çok zor geçer benim için çalışıyorum bir de
Meddd OzgeAlya Peki nasil besleniyorsunuz? Ben 76 ile hamile kaldim 83 yaklastim ve 20+5 olduk😔 Bebegim saglikli olsun gerisi umrumda degil diyorumda kafama cok takiyorum ya. Eskiden cok kiloluydum zor verdim zaten sinirim bozuluyor tartita bindikce😅
OzgeAlya Meddd Yaa inaninki özellikle şunları yapıyorum diyemem fakat sabah ekmek yiyorsam akşam yememeye çalışıyorum. Önceden nasilsam şimdi de öyleyim aslında ayrıca Boşverin kiloyu verirsiniz doğumdan sonra yeterki inanın❤️