Alpsdkz34 burcumelis cnm doktor eşimin arkadaşıydı ben özellikle istedim hata tamamen benim yani aslında onların ilk verdiği dozda gayet iyiydi ama işte ben ağrım var yükseltin dedim oda yükseltti 🤢 tecrübe oldu bna
Zeynep2738 Alpsdkz34 hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün benimde az kaldıkça korkularım artmaya başladı
Alpsdkz34 Zeynep2738 çok sakin ol inan geçiyor bi şekilde düşün bu kadar insan doğurdu sende yaparsın hiç korkma
Alpsdkz34 Merve5561 Nebahat hanıma gidiyordum cnm son anda bıraktım 7 m ye geçtim çok iyi yapmışım vlla
Merve5561 Alpsdkz34 ben Hasan Tahsin beye gidiyorum canım normal doğum yanlısı bir dr benim ilk doğumumda da ona gittim epidural normal doğum yaptım 7m de özgür hanıma mı gittin
Alpsdkz34 bryc bnimde alttan yırtık var gelişi güzel ıkınmaltan hissetmiyorum diye kafama göre ıkındım
Bahar2622 Alpsdkz34 Merhaba Annemiz, postunuzun silinmesi için, kullanıcı adınız, silinmesini istediğiniz postunuz ve silme nedeniniz ile birlikte Biz@mutluanneleriz.com adresine maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir.💜
Magnolina Alpsdkz34 bende doğum için doktor değiştirmeyi düşünüyorum ama özel hastane de doktor son dk değiştirmek risk diyorlar
Alpsdkz34 Magnolina cnm valla bişey diyemem risk de olabilir benim gittiğim eşimin arkadaşıydı o yüzden rahatlıkla değiştirdim iyi araştırmak lazım