Deniz95 Bebeğinizi detaylı ultrason fotoğrafında birine benziyor diye yorum yaptınız mı ya da daha sonra değişti mii yoksa detaylı ultrasondaki haline benziyor mu?
Busehnm Deniz95 detayli ultrasonda organlarına bakılıyor ayrica o haftalarda birine benzetmek icin cok erken kilo aldıkça degisiyorlar
Gzd_ Deniz95 evet aynısı doğdu fakat o sarı renkli bir fotoğraf olduğu için doğmadan tam anlayamıyorsunuz doğunca aynısı oldu benim kızım 😁
Deniz95 Gzd_ birprensesvebirprensannesi bizim bebişi gören babasına benzetti annem görümceme benzetti biraz ama ben görümceme benzemesini istemiyorum tabi 😂 biraz bana da benzesin isterdim 😀
birprensesvebirprensannesi Deniz95 Detaylıda babasına benziyordu burnu büyük kulakları büyük falandı doğunca da babasına darbe atıp bana benzedi kurban olduğum
Deniz95 birprensesvebirprensannesi bu duruma sevindim 😂 bebek ya anneye benzesin ya bana benzesin isterim ama herkes baba baba dedi bozuldum bende 😂
uraluygar Deniz95 https://hizliresim.com/Ovt8IU suan oglum 2.5 yasinda ama o fotografta 20 gunluktu :)
uraluygar Deniz95 evet cok benziyor :) simdi 24 haftalik hamileyim bakalm bu oglusumda benzeyecek mi Ultrasonda ki haline :)
Candice07 Deniz95 ayy ilk ultrasondakine benzemez insallah, kayınvalideme benziyor cunku 🤭 Ultrasonda yandan cıktı, eliyle yüzünü kapamıs ama yandan bana benziyor. İnsallah öyledir hala 🤣 ama en cok babasına benzesin istiyorum. Önce tabi Saglıkla gelsin. Bizimki henüz dogmadı da
Haticearen Deniz95 canım doğum.yaptim bebeğim ultrason sakine benziuo.son haftalarda bı çok resim.vermisti doktorumuz
Kimkibu Deniz95 ay değişmesin aynı bana benziyor kopyalamışım kendimi🙈😂😂 azıcık değişebilir eşimdende bisiler alsın ama cokta değil😂 üzülüyor garibim çünkü hic bisi benden almamıs die🙈😂😂