Ftma_645_ogur 31 haftalık hamileyim hareketler az iki gün güzelse 3 gün az hissediyorum sizler nasılsınız nasıl hissediyorsunuz doktora sordum bı sorun yok dedi çok korkuyorum alt bolgemdede ağrı var
Gamzii00 Ftma_645_ogur benim de öyle yeri daraldığı hareket azalacak normal dedi ama gunde toplam 10 hareket saymanizi istiyorum dedi
Gamzii00 Ftma_645_ogur ağrıdığında kemikler esniyor vücut doğuma hazırlanıyor dedi ve Rahim buyudugunicin agri olur dedi 31 haftaligim
Melikesvm Ftma_645_ogur bende 30haftalıqım 29dan berı basladı daha cok hareketlerı gunduzlerıde oynuyor ama aksam 10da baslıyor gece 3 4e kadar hıc durmuor ☺️
Pasiflora Ftma_645_ogur 31 haftalıga yeni girdiğim dönem neredeyse hiç hissetmedim tam 31 oldugum da randevum vardı doktora söyledim tam o sırada sertleşme de oldu kalp atısına baktı ultrasondan da baktı hareket ediyor sımdı 32 haftaya giricem 3 gündür düzeldi
Byrktugce Ftma_645_ogur benim ki gümbür gümbür 😀 arada olur öyle şeyler canım her gün hareket edecek değil ya uyuyordur
Rumeysa1 Ftma_645_ogur bnde 31 haftalıgım ve hiç durmuyor özellikle akşam 8 den sonra çok hareketli çocuktan çocuğa değişir bence 😊😁
eylulsilam_35 29+6 haftalığım bebeğimin hareketleri durmuyor sürekli hareket halinde sabahları sadece 1 saat rahatım diger saatler sürekli tepiniyor bence 10 çok az sayı olarak 🙏
Su123 Ftma_645_ogur bende 30+5 haftalığım çok az hissediyorum acile gittim bişey çıkmadı şükür ama doktor şey dedi 2 saatte bir 4 hareket hissedersen sorun yok bu haftalar önemliymiş ihmal etme dedi
arslnbsmrv 30+6yız bugün doktora gittim dediğiniz gibi günde 10 hareket etmeli dedi doktorum acaba sizin bu haftada bebek kilosu ne kadardı benim bebiş 1680 gram 🐣
arslnbsmrv Ftma_645_ogur belki de benim azdır kilosu ilk gebeliğim bilgim yok malesef doktor normal dedi ama tabi insan merak ediyor 😏