Derya1453 41 haftalık oldum bebeğim gelmiyor doktorum yarına doğumu başlatacak bana dua eder misiniz korkuyorum 😔
MihrbnGrbz3 Derya1453 Korkma canım sonuçta yavruna kavuşucaksın Allah hayırlısıya kucağına aldırsın inşallah
Eymen_akca1619 Derya1453 Rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah 🤲bebişini ağrın sızın bebişini kucağına alana kadar kucağına aldıktan sonra zaten herşeyi unutuyosun bol bol dua et
Betuldoksan Derya1453 sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et ve hep bebeğini düşün korma 😊🤲
Derya1453 MihrbnGrbz3 inşallah ilk bebek sezeryan mı normal mi belli değil bebek iri sancım gelmiyor bunlar beni strese sokuyor
MihrbnGrbz3 Derya1453 Benimde ilk gebeliğim canım 6. Ayımdayım korkma çok iriyse bebeğin sezeryana alırlar belki düşünüyorum
Sueda-123 Derya1453 aynen yarın sabah gel suni vericem dedi ama ben diyicem belki adet tarihim yanlış hesapladım bebekte sıkıntı yoksa bekliyelim diyicem bekletir ins
MihrbnGrbz3 Derya1453 Kilosu gayet güzel doktorun en doğrusunu bilir Sezeryanda olsa normalde olsa tabiki ağrı acı olur ama sonunda bebeğine kavuşucaksın doğumunu düşünme şimdi bebeğinle kavuşmana az kaldı bunu düşün😊😊
Eymen_akca1619 Derya1453 3.800 ü geçtiğinde sezeryana alıyolar ama sen kendine çok korku verme çok zorlanırsın
Derya1453 Sueda-123 beklemek beni korkutuyor canım bebeğin hareketleri azaldı çünkü bi de benim sabrım kalmadı
Tugceery Derya1453 ben ilk gebeligimi o sekilde suni ile dogum yaptım korkmayin hayirli alin kucaginiza suan kide 40 haftalik oldu halen gelesi yok sanirim yine 41 ri bulup suni ile olacak