HilalYlmz Kızlar merhaba ilk gebeliğim sizlere danışmak fikir almak istiyorum nasipse yakın zamanda cinsiyetimizi öğrencez 12. Haftada yapılan tahmine göre cinsiyet organizasyonu yapmak mantıklı mı yoksa 16.haftaya kadar beklemeliyim?
Varol123 HilalYlmz bende yapicam ama büyük bir organizasyon degil yani annem ablam kaynanam eşim olucaz maksat hatira kalsin diye koronada risk alamam bende 15te erkek dedi 18 de hala erkek 🍯🍯🧿
DenizSayer HilalYlmz evet canım o haftalarda yanılma payı var mesala bana erkek sanki dedi bugün kız olduğunu öğrendim ama yinede detaylıyıda bekliycem
Duygu3437 HilalYlmz nacisane fikrim buradaki annelerin hep başına gelmiş birşey ayrıntılı ultrasonu beklemen çünkü en net orda oluyor garanti olsun diyorsan birazcık daha sabret bekle 😂 benim 16 haftam da organına kadar gösterdi doktorum ama yinede emin olamadım hep acaba mı diye düşünüyorsun ister istemez 😂
HilalYlmz hanibazen sadece kendi aile büyüklerimiz ve iki üç yakın arkadaş öyle çok büyük bi organizasyonu bende istemiyorum açıkçası
Monarosaa Benim de ilk gebeliğim, aile içinde bir cinsiyet organizasyonu için mümkünse detaylı ultrasona kadar bile beklemeyi düşünüyorum 😃😂
HilalYlmz Monarosaa bende yorumlardan sonra beklemeye karar verdim yoksa bu heyecanla merakla koşa koşa yapardım😂😂
kuselcin HilalYlmz radyolog bize 22. haftada heryeri tamamlanmış olur demişti ben o yüzden 22 den sonra randevu almıştım özelde yani başıma geldi ve baya rezil oldum görmemişin çocugu olmuş felan diye baya dalga geçtiler bide babamlar felan 😂
Umutcumunannesi HilalYlmz 16yi bekleyin bence benim doktorum kesin olmasi icin 16dan once soylememisti bende parti yaptim 16da ogrenip suan 38.haftadayiz
Monarosaa HilalYlmz haklısınız beklemek en kötüsü ama en net o zaman öğreniriz yapacak bişey yok 🤷♀️😂