Ayseyyy Kızlar 12+6 dayım ve çok uyuyorum zararlımıdır sizde 3aylıkken bu şekilde uyuyormuydunuz Hiç kalkasım olmuyor uyudukça uyuyasım geliyor bazen 10,12 saat uyuyorum 🙄🤦🏻♀️
Defneprensesannesi Ayseyyy ayy o zamanlar uykudan nefret etmiştim saat 12 de uyanıp 3 te geri uyuyordum saat 6ya kadar sonra akşam 11 de geri uyurdum normal cnm o haftalarda ben 16. Haftaua kadar oyle sürdü şuan 35+0 olduk eski halime geri dondum saat 10 da uyanıp oglen illa bi kere uyuyorum akşamda 12 de fln uyuyorum
mlkkk Ayseyyy uykunun ne zararı olacak bol bol uyuyun tabi 😂 o haftalarda bende çok uyuyordum gün içinde bile yatıp uyuyordum ileri haftalarda geçti yada hayat koşturmayasın girdim uyumaya fırsatım kalmıyor 🤪😂
Ayseyyy MihrbnGrbz3 tosbiginannesii Defneprensesannesi mlkkk Çok teşekkür ediyorummm. O zaman uyuyorum internettede okudum büyüme aşaamsında oldugu için anneye uyku yaparmışş sıkıntı yok uykudan yana ama onun için zararı varmıdır diyr merak ettim yokmuş cok şükür ❣️❣️🌼🌼
tosbiginannesii Bende 20.haftadayım bu haftaya kadar 12 de kalkar 2 de geri yatardım 5e 6 ya kadar tekrardan yani normal 😄 bu hafta biraz azaldı gündüz uyuyasim yok sabah 7.30da bebisimin tekmeleriyle uyanıyorum 🤩