BRUTAL-BETTY Kızlar buradaki Bir çok arkadaş bebeğin ultrason fotoğrafına göre cinsiyetleri tahmin ediyor sağolsunlar her ne kadar yarısı kız yarısı erkek dese de 🥰 tahminleri tutanlar oldu mu çok merak ediyorum
DenizSayer BRUTAL-BETTY oldu bana gülşen etmişti diğerleride etti ama onunki aklımda diğerleri bilemedi gülşen baştan beri bildi
Smyrayldrm BRUTAL-BETTY evet gulsen hanım ece hanım 2 kısı daha var isimlerinı unuttum kız demıslerdı cıkmstı ama ben melegımı kaybettım 😔 ama cıkıyo yanı bılıyrlar cok nadır oda yanıldıklarıı cnm
Rbkny BRUTAL-BETTY 2 bayan kız dedi bebegim kız Gülşen Mustafa erkek demişti bir tek o yanıldı ama herkezin kini yanılmadan biliyor sagolsun
BRUTAL-BETTY DenizSayer yaaa bana da ilk kız sonra erkek dedi Gülşen hanım bende kararsız kaldım 🙈 doktorum da ilk erkeğe benziyor dedi sonra kıza çok benziyor dedi
DenizSayer BRUTAL-BETTY umarım sende öğrenirsin canım net bir şekilde bende bugün kızım olacağını öğrendim👼🏻🌸
Smyrayldrm BRUTAL-BETTY sagol cnm benim ❤️ ınslh tekrar bana nasip etsin bır kız evladı 2 oglum var benımde 🥰