[silindi] Yasinimm bende ilk gebeliğimde elegan şeker istemiştim içi çilekli vişneli fln dışı beyaz sakız gibi olurdu ya eşim o bayramda satılır diye almamıştı 5 sene gecti hala aklımda ikinci gebeliğimde burnundan getiriyorum ama 😄
3erkekannesi metehaninannesiii canım ben senin ne yazdığına takilmadim öneride bulundum sanırım yalnış anlamışsın kusura bakma
iremibrahim Yasinimm Allah yardımcın olsun valla bi kere bende öle dondurma aşerdim karşımız polis noktası eşim her yeri dolandı polisler pastaneyi açtırmıştı eşi hamile dondurma verin diye saatte 12 12.30 civarı Allah bın kere razı olsun alıp gelmişti eşim 🙏🙏
sweetbaby1 Derinsel doktorum herşey yiyebilirsin demişti , hazır gıdalar hariç.4-5 saattir de midem yanıyor hazımsızlık gibi şimdi gördüm yanıtı bi sıkıntısı olur mu?? Endişelendim şu an
Derinsel sweetbaby1 valla bana yememek gerektiğini söyledi yasak olan bir çok üründe var her şey yenmiyor maalesef mesela midye falanda yasak dikkat edin bir daha yemeyin bence
Yasinimm ilkannelikkk var da vermiyor bu gün alabilirim saolun o güzel anlayışınız için ne diyeyim ki😔
Yasinimm derindemir çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu gün gidip alacam inşallah 🥰 🤲 sizin gibi iyi yürekli güzel insanlar eksik olmasın inşallah sizler sayesinde dünya ayakta duruyor 🥰❤🤲 hep var olun iyi ki varsınız sağlıcakla kalın
araliginenguzel1i Aslihan2 Kimse13- doktor onay verdiği sürece sıkıntı olmuyor bende yedim çok pişmiş yemeniz yeterli yoksa protein kaçamağı vs. Oluyor idrarda bende hiç olmadı çok şükür bir sorum yaşamadım hala yiyorum. Bu yorumum silinmiş