Yasinimm Canım aşırı derecede kakaolu çubuklu dondurma çekiyor ama eşim gidip almıyor sabah alırsın diyor 😔😪🤲 siz ne istediniz eşiniz almadı bende durum böyle sabah olsun da bir an önce dondurmamı dört gözle almak istiyorum 😔😪🤲
Yasinimm metehaninannesiii kapanmadan önce al dedim 20:00 da almadı 😪😪 şimdi de filim izliyor beyfendi
metehaninannesiii Yasinimm ayyy kusura bakma da bana çok sorumsuz geldi 🤦♀️eşim geçen gün saolsun gecenin 10 da pamuk şeker çekti canım benzinlikte bulmuş gelmiş
MS92 Yasinimm trendyol market ya da getirden söyle sabahı bekleme ama İstanbul’damısın bilemiyorum. 🤷🏻♀️
Neseee Yasinimm sende o istemediği için yapmıyosun şuan fark ne ? Allah akıl fikir versin ona bı hadis hatırlat bence hamile ‘kadının istediğini yediren hacca gitmiş kadar sevap kazanır’.
Kahramankentli Valla 1 kere canım tantuni istedi onu da sağolsun eşim mesajımı görmemiş almadı haliyle daha da bişe istemedi
Nelmali Yasinimm affınıza sığınarak soruyorum canınızın istediği bir şeyi almak ve yemek için eşinizden izin almanız mi gerekiyor?
sweetbaby1 Yasinimm az önce kokereç istedim hemen gidip aldı maalesef benimde sürekli gözümün önüne birşeyler geliyor sağolsın hiç kırmıyor eşim hemen gidip alıyor Allah razı olsun 🙏
BRUTAL-BETTY Yasinimm valla daha aserme bölümüne çok geçmedm ama geçen gece canım felâket çikolata çekti eşim de OPET den gidip aldı hatta polis durdurmuş eşim hamile aserdi demiş 😂 Bir şey almadı olursa şakasına inşallah sende hamile olursun diyorum 😂ama hiç almadı olmadı sağolsun