Rbkny Ebrusema kullanıyorum zaten gebelik düşünmeden ilk 3 ay kullanmıştım halada devam ediyorum 14+6 olmama ragmen doktor gerekli görmese vermez diye düşünenlerdenim verdiyse muhakkak kullanın
lifeofmybaby Ebrusema evet kullanıyorum çünkü yeteri kadar omega 3 almak için haftada en az 3 kere ve en az 500 gr kadar balık tüketmeniz lazım bu da gerçekten çok zor ben 7-8 tane hamsi anca yiyorum. Ben balık çok sevmiyorum bu sebeple hap olarak alıyorum
Mzgnormann 2368 sen o ilacı bi gün içip 2 gün içmezsen daha kötü Ya hiç kullanma yada düzenli kullan araştır görürsün ne demek istediğimi
Ebrusema Rbkny biraz doğallıktan yana şüpheleniyorum balık yemek yetmiyor mu acaba diye şüphelerim var ondan sizlerle paylaşayım dedim 💖
Melek2654 Balık haftada 2 gün yerseniz ilaca gerek yok,ama haftada 1 yiyorsanız 3 gün kadar ilacı almıyorsunuz sonra devam ediyorsunuz
ekoglu34 Ebrusema Merhabalar, benim doktorum 3. ayimi doldurduktan sonra marincap tableti önerdi. Simdi onu kullaniyorum. Ilk 3 ay sadece folik asit icmemi soyledi. Saglikli sihhatli gebelimler diliyorum :)
eslemcelk Ebrusema Ben easyfishoil kullandım içinde d vitaminide olduğu için bi ürünle iki takviye almak iyi oluyo bebek içinde hamilelik süreci içinde faydalı takviye zaten balık yağı bence kullanılmalı kesinlikle