Melekaksuu Anneler 31.haftadayiz bebegim ters hala soyle bi sorum olacak bebek dönmesi için ışık ses ve ısı şeklinde sinyaller deniyorum anne sırt üstü mu yoksa sola doğru mu uzanırken bebek dönmesi kolay olur yani anne pozisyonu ne olmalı
tgul Melekaksuu 32. Haftada bebeğim doğum pozisyonu almamıştı, doktorum daha erken dedi. Bidahaki kontrolde 36. Haftada gittiğimde doğum pozisyonunu almıştı.
Ozlem1408 Melekaksuu benimde ters pozisyondaydi 2 hafta sonra biranda sırt ustu yatarken karnimda takla atar gibi oldu sanirim ozaman geri normale döndü
lifeofmybaby Melekaksuu pilates yapmaya başladıktan sonra döndü bilmiyorum alakası var mı belki tesadüftür
zeynepylmz Melekaksuu namaz kılarken secde ederiz ya o pozisyonda dönüyormuş bebek ne kadar doğru bilemem ama 🤷🏼♀️
tgul Melekaksuu inşallah 🤲🏻 sırt üstü yatmayı da önermiyor doktorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊
Melekaksuu tgul ben sol yatarken hissetmiyorum hic hareketleri uyurken evet sola yatmaya çalışıyorum ama hareketli vakitleri genellikle sırt üstü oluyo