10Seher10 Seda-1 19.haftadaydım sanırım montessori yatak yaptırdım ben şifonyerlr birlikte. Anne yanına eşimin teyzesi salıncak beşik vermişti onu kullanacağım 😊
Teacherr Seda-1 29 haftalığım ben de nacalu 3 in 1 aldım aşırı sağlam ve kullanışlı bayılarak aldım valla
Krizantem_ Seda-1 Kiwi zoody aldım. 27 haftaligim suan 1 ay önce almıştım. Youtube da detaylı videosu var özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Lulemom Haftadayım bi tek beşik ve oto koltuğu aldım indirimde diye. Kiwinin zoody beşiğini aldım. Baya kaliteli. Sallanırken hiç ses çıkarmıyo. Park beşikler çok ses çıkartıyo. Park beşiklerden de çok değil bi tık daha küçük kibar duruyo. Şehir dışına gittğimizde götürebileyim diye bu tarz seçtim.
HasibeBurhan12 Lulemom ne zaman aldınız acaba indirim devam ediyor mu zoody beşiklerin ve nereden aldınız
Lulemom Şey oto koltuğunu indirimden aldım, beşik hep aynı fiyatta. Değişmiyo hiç. Bebefix in kendi sitesinde de var trendyolda da. Ben hepsiburadadan aldım.
Mltm_dgn Sizce bebege oda yapılmalımı ve nasıl besik tercih edilmeli tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz 😊
10Seher10 Seda-1 bence görece kavram bana göre erken değil başkalarına göre erken çok fikri ayrılığı var 😊
Lulemom Esradgn3558 rahat 3 yaşa kadar kullanılır bence. Hatta zorlarsan belki de 4te de kullanılabilir. İç yatak boyu 110 cm çünkü
Lithops 27 hafta olduk almadım henüz. Sadece ıvır zıvır giysi aldım. Beşik oto koltuğu bebek arabası duruyor.