Gizes Son adet tarihime gore suanda 4 haftaligim doktora gittigimde doktor bana bu ilaci yazdi hamilelik yeniyken kullanmaya baslayan varmi acaba ? Yorumlari okudugumda genellikle 3 aydan sonra kullanmaya baslanabilirmis kafam karisti…
Hmsrqw Gizes bende kullanıyorum ama sonradan başladım ua 🤨 ilk 3 ay folik asit ondan sonra folik asiti bırakıp buna başlatmıştı
Emoztrk Gizes benim doktorum gebelik başında folik asit kullandirdi 12. Haftaya kadar 12. Haftadan sonra decavit yazdı
Minikbebek25 Gizes ben en başından beri bunu kullanıyorum ayrı bir folik asit kullanmadım içinde birçok vitamin var doktorunuz verdiyse güvenin sıkıntı olmaz insallah
Dilaraa06 Gizes ben kullanıyorum hala da devam ediyorum ama 12. Haftadan sonra başlandı ilk 3 ay sadece folik asit kullandım, bence doktorun ile tekrar konuş yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla ilk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor
Gizes Emoztrk genelde oyle yapiolarmis evet ben daha yeniyim ilk bununla.basladim ustelik 4 haftaligim ne bilimm kafam karistii kimileri dio bebege zarar verir falan
Emoztrk Gizes zarar verseydi doktorunuz vermezdi herlade her doktor farklı şekilde vitamin kullandırtıyor içinizi ferah tutun
Deniz1634 Gizes bende öğrendiğim zamanda başladım içeriğinde folik asitte bulunduğu için bu vitamin sana iyi gelecektir demisti yazdığında şuan 33+4 olduk hala kullanıyorum.
Serpil-3 Gizes yoo ben folik asitle beraber başladım kullanmaya hatta düşük riskim vardı bide riskli gebe olduğum için düşük önleyici vermediler sadece decavit başladılar ne zaman bırakayım dedim bırakmak yok son güne kadar içeceksin dedi 5-6 haftalıkken başladım yani
Zehrayrr Gizes canım bende ilk özel hastaneye gittim 4 haftalıkken doktor bana da verdi hiç bir zararı yok bebeğe faydalı hamileliğin sonuna kadar kullan dedi şimdi başka doktor yapıyor takibimi 3.5 aylık hamileyim doktor yine yazdı kullan yani sorun olmuyor ben hep kullandım
pia34 Gizes onun içinde zararlı bir şey yok ki vitamin onlar, içinde folik asit de var ayrıca folik asit içmene gerek yok. doktorunuza güvenin lütfen burada söylenenlere itibar etmeyin.
Anneoluyorum28 Gizes banada saglik ocagindaki doktorum verdi 6 haftalikken 9 haftalikken hastanedeki doktorum kullanma sana niye yazdilar dedi ve folik asit verdi 12.haftadan sonra kullanilmaya baslaniyor decavit dedi bende elimde olan folik asitleri bitirince decavite gecicem decavit biraz mide bulantisi yapiyor 12+3 uz suan