Byby99 25 haftalık gebeyim böyle ara ara adet sancısı gibi ağrım var bebeğim hareket ediyor ama böyle nasıl desem çok zayıf hareket ediyor ne yapıcam bilmiyorum korkmalı mıyım sizce gitsem mi hastaneye?
smyye_kdr Byby99 korkmayın hemen yatın dinlenin eger şiddeti artarsa agrınızın kanamanız olursa hemen gidin rahminiz genisledigi icin agrı olabilir.
Eski9 Byby99 benimde oluyor 23 haftaligim geriliyor karnımın içleri açıyor kasiklarima ağrılar giriyor ama geçiyor devamlıysa geçmiyorsa gidin ama ara ara gelip kesiliyorsa bir sorun olmaz heralde hemen hemen her gebede var
Albiina05 Byby99 benim 33 haftada oldu ama sonrasında bel ağrıları da eşlik etti öyle gittim canım doktora yat dinlen soluna doğru bol bol su iç geçmezse eğer içini rahatlatmak için gidebilirsin. Karnına sertlik falan var mı?
Albiina05 Byby99 takip et canım kasılmalarını uzun süreli geçmeyen sertlikler kasılma olabiliyor. Muhtemelen senin rahim genişlediği için olabilir ama kontrolünde doktora danış bence sonuçta herkesin bünyesi farklı tepki veriyor