Donebaris Surekli kasilma yani karnimda sertlesme oluyo tas gibi ve uyuyamiyorum 5 10 dakika suruyo sonra yumsuyo karnim sonra yine ayni sekilde gecmiyo saatlerce
Gull_94 Donebaris yalancı kasılma olablır ama bence doktru bı arayın yınede erken gıbı sankı kasılma ıcın
Emel38 Donebaris magnezyum kullaniyir musunuz? Kasılmalara iyi geliyor..ılık duş alın sertlesmelerde..
Tugcegkn Donebaris Braxton Hicks kasılmaları gebeliğin son aylarında rahimde oluşan doğuma hazırlık niteliğindeki düzensiz kasılmalardır. “Yalancı doğum ağrıları” olarak adlandırılan bu kasılmalar gebeliğin 24. haftasından itibaren başlamakla birlikte ilerleyen haftalarda sıklığı artar. Ama ayırt edici kısmı düzensiz olmaları diye okumuştum. Düzenliyse tavsiyem doktorunuza danışmanız
Emel38 Donebaris ovuştur dus alırken ,bebeğinde hosuna gidermiş.. magnorm kullaniyorum ben.gecen bendede oldu duş aldım bir kaç gün göbeğimi ovalayarak geçti şükür..
iremcany Brnde de 28.haftadan itibaren karnım ara ara özellikle ayaktayken sertleşiyor, böyle taş gibi oluyor doktora söyledim ama zaten çok ilaç kullandığım için magnezyum vermek istemedi.
Donebaris iremcany bendr soyledim bidey demedi bana ses etmedi cumaya doppler ultrosan verdi o ney bilmiyorum ama
iremcany Donebaris doppler bebeğe giden damarların ultrasonda görüntülenmesidir. Benim damarların tekinde mesela direnç var o yüzden haftalık yakın takipteyim.