Sayeninannesi Kızlar selam. Karnımda kasılma yaşıyorum alt tarafımda da baskı var yürürken çok acıyor. Sizce hastaneye gitmem gerekir mi doğum mu başlıyor bilemedim 36+6 haftalık hamileyim. Yaşayan varmı bu durumu ilk gebeliğim bilemedim 1.
asliiyorgunn Sayeninannesi canım yalancı sancılar da olabilir biraz daha bekle istersen sancı geldiği zaman dakika tut kaç dakika da bir geliyor diye. Düzenli geliyorsa eğer o zaman git doktora bence
Damla_190 Sayeninannesi Canım bende 39 haftaliğım benimde aynı o şekil oluyor yalancı kasılmar oluyo korkma normal demisti bana doktorum doğuma hazırlıyo bebiş kendini .Kasılmaların 5 dk bir ve çok şiddetli olursa git doktora
Mlk8 Sayeninannesi bu haftalarda yalancı kasılmalar normal rahim.kendini doğuma hazırlıyor yine de kontrolde doktora danisabilirsiniz usg de kasılmalara bakiyorlar
Sayeninannesi asliiyorgunn uygulamadaki kasılma sayarda yaptım değişti dakikalar 5-4-10-12 dakika oldu şuan
Sayeninannesi Damla_190 çok şiddetli değil evet ama alt tarafa baya baskı yapıyor yürümemi zorlaştırıyor ondan şüphelendim
Gllpkr Sayeninannesi benimde öyle oluyo bu geceyi bi geçirirsek inşallah sağ salim sabah doktora gidiyorum bende kasılma gibi kasıklarımdada sancı gibi bişeyler oluyo 36+5 günlüğüm bende
Gllpkr Sayeninannesi gittim nstyle baktılar ağrım çıkmadı suyun iyi dedi doktorum ama karnıma baktı dokunuyo falan kasılmaların var dedi nstde bişey çıkmadı tabi
Sayeninannesi Çatı muayenesi yaptılar bana açılma yok. Çok acıdı sancım olduğu için sanırım. 3 defa nst bağladılar sancı var. Açılma olmadığı için hazır değil doğuma birşey olursa gel dediler 🤷♀️ Kasıklarım belim sırtım çok ağrıyor bakalım ne olucak.
Sayeninannesi Gllpkr çok geçmiş olsun 💐 daha erken biraz daha sabretsin minik kuşlar ya 🥰 bir daha ne zaman gel dediler size randevu verdiler mi
Sayeninannesi Gllpkr korkma korkma güzelce alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inşallah o zaman ne ağrı kalıcak ne sızı 🥰