Cennetulmeva Medilife Beylikdüzü hastanesi Senem Aras hoca hakkında bilginiz varmı hanımlar? Nasıl bir doktor? Doğal doğum yanlısımı? Doğumda eşi alıyormu? Yaklaşımı nasıldır? Memnunmusunuz kendisinden acaba kendisinde doğum yapan muayene olanlar varmı?
Minikasya Cennetulmeva Canım internette doktor tavsiyelerine bak. Adını yaz doktorun. Gerçek hastaları oluyor yorum yapan. Burda cevap alman biraz zor
Cennetulmeva Cennetulmeva hanımlar bi yardımcı olun inşallah illaki vardır Beylikdüzü esenyurt civarında oturup biken duyan giden
Cennetulmeva Minikasya bakmıştım birkaç yorum var tabiki ama genel şeyler hep güler yüzlü cana yakın gibi 🙄 detaylı bilgi veren olmamış hiç normal doğum doğal doğum için yaklaşımı nasıldır tolere edilebilir yada zaman tanınabilir sorunlar için doğumda yaklaşımı nasıldır hemen sezeryanımı dile getirir bunlar çok önemli şeyler kimse yazmamış 😞 inşallah birileri çıkar kardeşim
Minikasya Cennetulmeva Şöyle yap yani ben yaptım. İnstadan doktorun sayfasını bul. Otda yorum yapan hastalarına özelden yaz. Ben o şekilde emin olana kadar araştırdım😁 20 kişiyle konuşmuşumdur