Aleyimm44 Kızlar bacaklarım ağrıyor uzandığjmda daha çok artıyor uyuysmıyorum geceleri ayaktada kalıncada çabuk yoruluyorum ağırlıktan artık 37 hafta oldu artık çok bunaldım valla ağlamak istyorum ya neden ağrıyor bacaklarım
bb1509 Aleyimm44 magnezyum kullanıyor musunuz eksikliğinden kaynaklanıyor genelde en azından biraz daha azaltıyor ağrıyı
Mustafa8gulsah Aleyimm44 magnezyum eksikliğinden dolayı olabilir.Bi de vücut zaten ağırlaştığı için normal.Bende doktoruma sormuştum(bende huzursuz bacak sendromu başlamış)çok ağrım olduğumda günde 3 tane parol alıyorum ve magnezyum kullanıyorum devamlı🌸
Alperefet Aleyimm44 canım benim de ağrıyor ya yatamıyorum uzun süre yan yatınca daha çok ağrıyor üst üste geldiği için bacaklarım ben de 37+5teyim magnezyum da kullanıyorum ama fayda etmiyor bu hafta zorlanıyorum valla bebek baskı da yapıyor Allah yardımcımız olsun
Frzn Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor genelde.Ben 3.aydan sonra magnezyum kullanmaya başladım.Akşamları bende de artıyor bacak ağrısı
Minikasya Aleyimm44 Kıyamam ya. Ama sen kalsiyum yazdır. Hatta doktorum bana osteocare yazdı. Bacak ağrılarım gitti canım. Başka ağrılarım var tabi o ayrı. Osteocare gebelikte çok faydalı. Birde ayrı ayrı vitamin almak zorundada kalmıyorsun. Hepsi bir arada
bb1509 Aleyimm44 zor anlayabiliyorum bazen sabaha karşı ağlatacak kafar ağrım oluyor benim de yazıp msj atıp isteme şansınız yok mu acaba☹️
Aleyimm44 Minikasya bide benim kızım var 2 yaşında onuda ayağımda sallıyıp uyutuyorum ondanda olabilirmi
Sevo03 Aleyimm44 36+2 haftalığım benim de sağ bacağım da uyuşma ve kramplar oluyor magnezyum eksikliğinden diye düşünüyorum d vitamini kan ilacı tiroid ilacı içiyorum magnezyum içeren meyveler den tuketmeye calışın. Bebiş kilo aldığından da ağrı yapıyo olabilir yinede doktor a danışmakta fayda var 🙏🏻❤️