Deletedmom_26
Kızlar sabah 8:30 da hastaneye giriş yapmışdım içime doğmuş gibi sezaryan olursa hangisi daha iyi diye sormuşdum bir
Başlıkda
Doktora kontrole girdim açılmam yoktu ve altdan fitil verdi daha sonra odaya alındım serumla da takviye olarak bailattılar suni sancımı baya bekledim sancılarım çıkıyor ama hissetmiyordum
Doktor kontrole geldiğinde bebeğimin sancılara dayanamadığını her sancı geldiğinde kalp ritiminin düştüğünü söyledi
Mecburi sezaryan kararı aldık
Hemen sonda takılıp (takma işlemi hiç zor değilmiş çıkması daha olmadı yatıyorıum takılı umarım çıkarkende hissetmem ) daha sonra ameliyathaneye indirildim belimden hemen spinal anestezi vurdular ki rahat bırakırsanız kendinizi onu bile hissetmiyorsunuz anında karıncalanma 16:00 da girdim 16:16 da oğlum doğdu ben 16:30 demeden odama çıkmışdım bile harika bir duyguymuş
Rabbimin vardır bildiği biz ne plan yaparsak yapalım onun planlarını bilemiyoruz normal doğum beklerken sezaryanla çıkdım azcık ağrım var ama iğne vuruluyorum beni korkutan işlem kanın çıkması için karna bastırılması başka korkulcak bişey yok
Hayırlı doğumlar hepinize 🤲🏼