Hafise Allah aşkı için kilo tartışması karşılaştırması yapıp durmayın . Ben Geç döllenmeyim günüm kilom geriden geliyo ama kafaya takmıyorum ama takanlar üzülenler oluyo. Kilo ile alakalı bi sorun olsa doktorlar zaten söylüyo. Tutmuşsunuz kilonuz kaçtı kaçtı . Karşılaştırınca noluyo anlamıyorum . 5 posttan 3 ü böyle . İlgililer lütfen bi el atsın artık. Google da da yazıyo zaten hafta hafta kilo ve boy oranı . Her gebe kendine özgü yaşıyor . Herkesinki bir olcak diye bişe yok
Gull_94 Hafise doktor kılosu az denıldıgınde bısey dıyemem kılo aldrmak ıcın sorulan sorular var ama kıyas ıcınse tabıkı yanlıs herkesın bunyesı beslenmesı genetıgı baska😇doktor normal dedı hatta ılerıdrn gıdıyomsz sızde nasıl demek bıraz sov gıbı oluyo sankı bana oyle gelıyo nedense ama ıclerını rahatlatıyosa eger sorsunlar ne dıyebılırz kı
yasemin333 Hafise bi de şöyle post açıyorlar doktor kilosu şu kadar dedi normalmiş ama bana az geldi 😂😂 kaç olmasını istiyorlar anlamıyorum doktordan da iyi biliyorlar herhalde.Doktora güvenmeyen burdakilerin dediğine güvenecek sanırım
Minikasya Hafise Sadece kendi kilosu değil ki, bebek kilosuda karşılaştırılıyo. Enteresan bi kıyas, saçma sapan bi yarış. İlgilenecek onca şey varken, bunlara takılı kalmak. Allah herkese sağlıklı ruh halleri nasip etsin
Hafise Gull_94 kilo almak için beslenme sorulur ona bişe demiyorum da . Doktor kilosuna normal dedi ama bana göre az geldi sizinki kaçtı benimki şu kadar bilmem ne valla artık kendimi düşünüp üzmeyim diyorum ama gördükçe kafamı takacam artık nerdeyse
Gull_94 Hafise kılo demek saglık demek degıl keske ıdrak edebılsek 😇cok kılo cok saglk demek degıl onemlı olan kılo alımına devam etmesı ama malesf toplumda bebek ne kadar kılo alırsa okdr ıyı dıye yorumlanıyo😇sızde hıc dusunmeyın bıle bu kılo konusunu ordakı doktrlar dert edıyo suan ıkıncı hamılelgım kızıma turkıyedekı bı doktr ıkı uc hafta gerıde kılosu cok kuck bılmem ne neler dedı burdakı doktrma dedım sok gecırmstı adam 😂alt tarafı mınyon bı bebek olr kuvuk dogar saglıgı gayet yerınde demstı adam bıle doktrmuydu o kısı dedı bana asla dert etmeyecgö sey kılo nedense benım sımdı oglma hamıleym doktr sdce kılosunu soyler su kadar dıye normalmı derım evet der tamam dıyorm bu kadr yanı kafaya takılvak sey degl ama zorla taktırıyolar galıba
Gull_94 yasemin333 bunu demrk ıstemıstm bende bu trz seyler bıraz endıseden cok kendını tatmın cabası sankı bana oyle gelıyo yanı oh benımkı kılosu boyu onde demekkı dıyebılmek ıcın acılmıs gıbı gelıyo bazen
Hafise yasemin333 evet bahsettiğim konu bu tamda . Yetkili kimse biliyorsanız etiketleyinde el atsınlar valla yazık günah üzülenler var
058elf Gull_94 bunu her doktor iyi ama bana az geldi diyenin postuna yazıyorm kilolu bebek sağlıklı bebek değil diye 😂 insanlarımız etli butlu olmayı bi şey sanıyo bana da ayy bi yel esse uçacaksn diyip duruyolardı 26 senedir rüzgar götürmediyse daha da götürmez 😂😂
yasemin333 Minikasya Minikasya hem de fırıncı küreğiyle yapıştırası geliyor😂 öyle saçma postlara ters cevap verince de yöneticiler askıya alıyor uyarı veriyor.Kadının biri bebeğim kız ve sağda tam tersi olması gerekmiyor mu diye post açmıştı bende ne alaka pozisyonla cinsiyetin ilgisi yok yazdım yönetici ne alaka dedim diye kimseyi küçümseyemezsin dedi bana 🤣🤣
bb1509 Hafise asla anlam veremiyorum o postlara sorunu olan anneler kilo almayan bebeği olanlar var benim öyle mesela sadece girip okuyorum Allah hepsine sağlık sıhhat versin bebişlerin ama üzülüyor insan ister istemez o kiloları falan görünce
Gull_94 058elf aynen oyle bende bı post acmıstm ılk kes kıloyla ılglı doktr kılolu demstı acıkcası korktm cnku bı cocgm daha var ve normal dgm daha avantajlı toparlanmam ıcın sadece bunun ıcın sormstm haftasını ne zaman yakalıyolar dıye orda bıle sankı trıp atarcasına yazanlar vardı bellı olmaz ne alaka yok erken vs dye oysa sdce haftasını ne zöaan yakalıyolar dıye meraktm sordm ılk kez karslsttgm ıcın cunku kılolu olmasının bana bı avantjı yok onemlı olan saglklı dogması kızm 3600 dgdu gormcm 2800 dgrdunoglunu araarmda hıccc bı fark yok gelısım olarak bunu anlatamıyoruz bazen
058elf Gull_94 aynen öyle.. ya bilgi amaçlı sorulur ama işte bazıları kıyasa götürüyo bazıları da inada bindiriyo doktor iyi dediği halde ne yedirip kilo aldrsam diye, ahh hepimiz sağlıkla alalım inşallah bende 3500 doğmuşum kardeşim 2400 onun gelişimi benden daha iyi küçük bebek daha çabuk toparlıyo
Gull_94 058elf vala tamamen genetık sımdı gorumcemn esı 190 var kendı benmle aynı boyda benım esım 170 e södı ben 5 kılo cocuk dogrsamda genetgı az cok bellı benım cocugumn ergenlkte beslenmesıne ozen gosterırım spora gıder boyu uzasın dıye olacak olan bu ama dogmamıs cocuk uzerınden kılo boy yarıstrmak sacmalık tamamen onemlı olan hep dıyoruz saglklı sekılde dogması ve anne karnında kılo alımının devamı hepsı bu
Gull_94 058elf cocuk dogunca da bu dsunce zora sokuyo farkında degıller sımdıden takıntı yapmamak lzm kendı gozume kızım zayıf gorunuyodu hep sımdı rsmlerıne bakınca cock kılodan catlamamıs ıyıkı dıyorm daha bılıncındeyım bıze bıle yansıyo bazen aman kılo alsın dusuncesı oysa hıc onemı yoookk Bıde mama versemmı dıye dusunuyodm cocuga ben oyle bı yerlesmıskı bılıncaltımıza bu dusunce suan oglm saglıklı dogsn hıcbısey dusunmuyorm acıkcası kıyasta yapmıyorm cunku cok yersız oldgunu goruyorm ben umarm farkına vsrırlar gorumcemın oglundada nerdeyse obezıte sorunu var mesela uyrsakta cıddıye almıyo bunun daha buyuk sorun oldgunun farkında dgıller ne yzıkkı
Minikasya yasemin333 Bence bazılarına torpil geçiliyo😁 Bende çok alakasız bir soruya ne bilelim içinde değilizki bunu anlamak için doktor ve ultrason cihazı lazım demiştim. Bence sorduğu soruyada çok mantıklı bi cevaptı. 24 saat engellemişti beni😁
058elf Gull_94 evet ister istemez bilinçaltımıza da yerleşiyo ne yazıkki, Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasn inşallah sağlıklı olsnlar zayıf kilolu olsalar da bi şey olmaz 🤲🏻
leylosule Hafise bi de kilosu fazla olanların bunu övünerek kilosu az olanlara anlatması. Obez eğilimli bebeğiniz olması neden bukadar mutluluk kaynağı pardon? Benimkine doktor biraz önden gidiyo suni sancı veririz erkenden dedi diye yemeden içmeden kesildim korkudan 😄 yani kendi gelişim evresine uygun olsun mis gibi daha ne isteriz bilmem