Ayten-1907 Kızlar suyum gelir kanamam gelir hemen gitmem gerekir mi?? Kardeşim bizde sağolsun ama beni hastaneye götürecek olan eşim… Geç giderim diye korkuyorum
Lulemom Ayten-1907 benim eşimde polis malum gece gündüz belli olmuyo saatleri. Acil bişi olduğunda direk taksiye atlar giderim onu da yolda ararım 😄 çok kasma yani en kötü ihtimal ambulans çağırırsın. Rahat ol kendini bunu düşünerek strese sokma hiç
Ozlem23 Ayten-1907 taksi yada ambulansi arayabilirsiniz bildigim kadarıyla suyunuz ya da nişanıniz gelince hemen doğum olmuyo siz gidersiniz hastaneye eşiniz sonra gelir
berraninannesi Bende de aynı sorun ☹️🥴 saatleri belli olmuyor bende korkuyorum ama bi şekilde halleceğiz inşallah 🙏 sağlıklı olsunlarda 👼🏻
Ayten-1907 berraninannesi amin canım inşallah geceleri çok zor oluyor..inşallah evde olacakları saate denk gelir 🤲🤲🤲
Minnakkannesi Ayten-1907 ben bir gün sancımı evde çekip hastaneye öyle gitmiştim nişan iki gün önce gelmişti
Gunes3434 Ayten-1907 size bir link atacağım doğum ile ilgili izleyin bence kendinize güveniniz gelir ve en azından ne zamana kadar vaktiniz olduğunu bilir. İçiniz rahatlar
mom24 Ayten-1907 Korkma stres yapma canım bebek öyle hemen gelmiyor ki kaç saat sancı çekiyorsun öyle doğuyor suyun gelince de kolay kolay gelmiyor kanaman olursa tabi acil gidersin inşallah öyle bir durum olmaz ama kardeşin varmış bak stres yapma kaç haftalık hamilesin
hellobaby0 Ayten-1907 ambulansı ararsınız en kötü ihtimalle eşinden önce bile gelir sıkıntı etmeyin 🥰
gulsahaliarya Ayten-1907 inşallah kolay doğurursun ama bebek öyle hemen gelmiyor saatlerce sancı çekiliyor 😁 hiç korkma. Hatta su bile gelse duşa girip hazırlanmaya bile vaktin var. Rahat ol
Ayten-1907 gulsahaliarya sağlıcakla gelsin bakalım bebeğim dediğiniz hemen olmuyor da işte an ki telaş 😂
leyla_ok Ayten-1907 Allah korusun tabi ama acil bir şey olursa taksiyi ara geç hemen eğer gelmesi sürerse.Cüzdanınızda her zaman bir taksi durağının telefonu olmalı.Her zaman dursun
leyla_ok Ayten-1907 Birde doğum hemen olan bir şey değil.😊Ablam hamile iken KPSS sınavına girmişti doktoru suyun dahi gelse sorularını çöz çık gel dedi doğum öyle hemen olacak birşey degil demişti.Duşunu alıp hazırlanıp gidebilirsin bile ama kanama olayı oluyor mu emin değilim onda.
Magnolina Ayten-1907 benim eşim şehir dışında en az 4 saatlik yol ailemin yanindayim nasıl olacak bilmiyorum doğumda yanımda olsun istiyorum ☹️
Ayten-1907 Magnolina eğer dedikleri gibi hemen olmuyorsa doğum eşiniz de yetişir inşallah.. Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin ancak insan o an eşine ihtiyaç duyar gibi ya🙂