nuzunismail Smyrayldrm tabi farklı doktorların da görmesi iyi olur, Allah gönlümüze göre versin canım
Smyrayldrm nuzunismail amın cnm hepimizin oyle inslh saglıklı bir kız evladı nasıp etsın cnm saglıkla ınslh 🤲🙏cok zor bsy allahım kimseyi evlatkarımızka sınamasın cnm amın 🤲
Smyrayldrm hilaly0063 banada oyle dıyrlar cnm 2 adet gor tekrar dene dıyrlar bende 3 ay beklım dıyrm ama kısmet ıste allahım sana bagıslasın evladı cnm ınslh 🤲 cınsıyetı ne bebısın 🥰
hilaly0063 Smyrayldrm amin canım erkek cinsiyeti rabbim tez zamanda damada nasip etsin inşallah saglıklıca kucağına almayı nasip etsin
Yabanmersiniannesi Smyrayldrm benim 15.haftada kalbi durdu aynı suni sancı ile…. neyse 3 ay sonra tekrar hamile kaldım rabbime şükürler olsun umarım sanada en kısa zamanda nasip olur 🙏🏼
Smyrayldrm Yabanmersiniannesi senınkı nıe kalbı durmus cnm soledımı doktorun ınslh bana doktorum 3 ay ddı ınslh saglıkla nasıp etsin 🧡 senınkıde hayırsıla kucagına almayı nasip etsin cnm 🥰
Emeltt Smyrayldrm 3 ayı gecırın 4. Aydan snra kı adetınızden snra tekrar dusunun bende yaptm ama kanama yoluyla cok kucuktu 4 haftalıktı 27 kasımda dusuk yaptım 7occakta hanıle kaldm sorun yok
Smyrayldrm Zhr_cfrdmr yaa masalh cnm az kalmıs ınslh bnada hayrılısı ile kız nasıp eder allahım saglıkla 🧡🤲banada dua edrmjsjn benımde kız olsun kalbimden hep kız gecıyo ınslhh
Sevgi6127 Smyrayldrm ben 1 sene sonra kaldım daha yeni 6 haftalık insan korkuyor ama yine bişey olur diye
Smyrayldrm Sevgi6127 allahım saglıklı kalbindeki nasıp etsin cnm kalbı ferah tut ınslh ıyı olacak herseyı 🥰🤲
dilektsdmrr Benim 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Doktor 3 ay korunun dedi. Biz de öyle yaptık 8 ay sonra tekrar hamile kaldım.
Smyrayldrm dilektsdmrr bana da 3 ay ddı cnm baska doktora gdcm onunla gorusecem ınslh Allahım hepsımıze saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰 kalbımıxdekı nasıp etsın ısnlh
Smyrayldrm hilaly0063 amın cnm ınslh 🤲 benımde 2oglum var bende kalbimden hep kız gecıyo allahım saglıkla nasıp etsın ınslh 🙏bir kızım olacaktı oda nasıp olmadı ınslh bırtane daha olur hayırsıla ile