Aysetoygar Öncelikle merhaba yarın hastaneye gidicem fakat sizlerede bi danışmak istedim ben 28 haftalık gebeyim son 1 buçuk haftadır bikini bölgemde ağır kaşıntı ve yanma var sirkeyle felan tahratlanıyorum 1 2 gün geçiyo fakat tekrar başlıyo bugün artık ağrılı başladı ve belime vurdu ağrısı enfeksiyonamı dönüştürdü acaba bilmiyorum yaşayan varmı bu gibi durumu doktor ne öneriyor bu konuda acaba ? En azından yarına kadar onu uygulayım 😔
Melikesvm Aysetoygar bende kollarım bacakalrım cok kaısnıyor yanıyor 30haftalıqım bende neden olduqunuda bılmıorum acaba bırseye alerjımmı var dıe düşündüm
BurcuLice Aysetoygar enfeksiyon belirtisi doktorunuza muhakkak söyleyin kanınıza geçmesin ordanda bebişe geçiyor geçmiş olsun
mavis24 Aysetoygar canım doktorun mutlaka ilaç yazar bunun icin ama kekik yaprağı kaynatıp soğuduktan sonra o bölgeni yıkarsan iyi gelebilir bana iyi gelmişti bana sirkede iyi geliyo al ped kullanma nem olmaması lazım
OzgeAlya Aysetoygar Vajinal mantar olmuş doktor bana travazol krem verdi kullanıyorum çokta rahatlıyorum fakat doktorunuza danışmadan kullanmayın
Aysetoygar Melikesvm Valla o normalde de vardı bende baştan beri çatladığımız için galiba benimde göğüslerim baldırlarım fakat bu biraz idrar yollarıyla alakalı galiba bebeğe enfeksiyon geçmesinden korktum
Melikesvm Aysetoygar bende enfeksiyon vardı 27haftada baktırmıstım antıbotık yazdı kullandım suan gectımı bılmıorum ondanda olabılır
LavantaHayat Smdi zeynep kamilden geldim bana yatis verdi enfeksiyon vardı idrarda . Bende de aşırı kaşıma vs sık sık idrara çıkma oluyor.
Aysetoygar LavantaHayat O kadar temizleniyorum devamlı iç çamaşırımı değiştiriyorum bol su içiyorum nasıl oluyo anlamıyorum galiba banada yatış verirler o zaman çünkü ağrımda var 😒
Yaprak1 Bendede sık idarara çıkma ,kaşıntı hamile kaldıgımdan beri var .doktor krem ve fitil verdi .kullanıyorum geçiyo 2 gne kalmaz yeniden başlıyor .bide afedersiniz makat bölgeside mantar olmuş .temiz tutuyorumda .ama anlamadım bende neden
Aysetoygar mavis24 galiba günlük ped kullandığımdan dolayı ama akıntı çok fazla oluyo ondan dolayı kullanıyorum işte çıkarttım zaten kullanmıcam bir süre teşekkür ederim tavsiyeniz için 😌
mavis24 Aysetoygar günlük ped öldürüyo resmen zerre hava almıyo sana tavsiyem böyle yapan biri olarak bi süre beyaz atletler al kendine göre kes ütüle öyle onları kullan yıkayıncada yüksek derecede yıkayıp ütüleyip tekrar kullan İnan çok faydası var
Aysetoygar OzgeAlya bendede vardı o kremden bitti ne yazık ki yarın doktoruma tekrar sorucam yazarsa alırım