Sermec27 yıllarca annem çekti sizin gibi, ailemizde genetik fmf hastalığı var, anneme test yaptırmamıştık çünkü belirgin ateş ya da karın ağrısı yoktu… bir gece bir internet sitesinde tesadüfen geçmeyen sürekli tekrarlayan aftların da fmf kaynaklı olabileceğini okudum, annemi yataktan kaldırıp kendi ilacımdan içirdim, sonuç inanılmaz; ilacı alır almaz o dayanılmaz acı hafifliyor, daha erken iyileşmiyor ama yemek yemek çay içmek acılı olmuyor eskisi gibi ve en güzeli ilacı düzenli kullanımda ağzında yara çıkmıyor! Ne zaman ilacı unutsa ertesi gün yeniden aftlar çıkıyor!
abim de aynı dertten muzdaripti onda da işe yaradı… ilacın adını vereyim mi bilemedim ama fmf ilacı yazın inceleyin gebelikte bile kullanılabilen böbrek koruyucu bitkisel bir ilaç kendisi!
burda kimseyi yanlış yönlendirmek istemem annemde yaşadığımız mucizeyi paylaştım ki fmf gibi çok araştırması yapılmamış genetik testlerin bile kesin tanı koyamadığı bir hastalık hakkında farklı bir bakış açısı kazanılması!
Şifa yalnız Allah’tandır benim gece yarısı karşıma çıkan şifa, size de belki bu siteden gelecektir… Allaha emanet olun 🙂