Gulcan99 Kızlr klomen kullanımım bıttı ve dün catlatma iğnesi yaptırdım doktr bugn gece 11 de ilişki ve yarından itibaren dupbaston verıd sabh akşm ilac bitnce gebelk testı yap dedı iğne gebelkte ne kadr etkili hadı tartısalım😊
Nry0682 Gulcan99 igne gebelige %15 etkili diye bicpk nette yazı var.Bende sadece yumurtlama döneminde çatlatma ignesi oldum ilac kullanmadım ve 10 haftalık olduk 🙏igneden 12 gün sonra gebelik varsa gercek sonucu alırsınız.ilac kacgünlük bilgim yok.12 gün öncesi yalancı pozitiflik cıkıyo
EdaM2358 Gulcan99 benim doğal yolla olmuyordu klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ay hamile kaldım canım inşaallah sende bu ay güzel haberler alırsın ☺️☺️
Umutduru Gulcan99 ben de femera+çatlatma iğnesi kullandim şubat ayinda maalesef olmadi.Ama ilk aydan olmayabiliyormuş.Bugün gittim doktora sali gunü yine vurulacağim iğneyi..🙏🏻
Gulcan99 EdaM2358 cok tesekkür edrm 5 yasında kızm var doğal yolla oldu zamnla Bı takm problemler oluyo işte rabbm sağlıklı hayrlı evlatlar versnn isteyen herkse cok saoln bilgi içn😊♥️
EdaM2358 Gulcan99 Amin insaallah rica ederim :) Allah bağışlasın kızınızı Rabbim saglikli uzun ömürler versin:))