Mizgin2020 Kizlar dün den beri vajinanın içi kaşınıyor gece uyurken daha çok rahatsız ediyor şuan doktora gitme imkanım yok ya reçetesiz eczaneden alabileceğim kaşıntıya iyi gelecek bı krem faln var mı lütfen bilgisi olan benle paylassin
Serrax Mizgin2020 kesinlikle sirke canım. Peçeteye sirkeyi dök sil oranı ve durulama kalsın. İlk gebeliğimde banyoda duruyordu sirke hep. Biraz yakıyor ama rahatlatıyor gerçekten
Bukremce Dilekcnkn travazol kortizonlu bi krem beebeğe zarar verme ihtimali olabilir iyi araştır derim
Min23 Mizgin2020 valla canım.ben de öyleydim sirkeli suyla yıkıyorum ayakta hafta da iki kere geçti Allah a şükür doktor önermişti ilaç yerine
Sila1234 Sedanindenizi travazol hamileikte de kullaniliyor. Doktora kaşıntı şikayetim var deyince direk veriyorlar zaten. Ben hep kullandim
Burcu-2910 Mizgin2020 bende aynısını yaşamıştım hastaneye gittiğimde doktor eşinden de bulaşmış olabılır dedi ikinize onu verdi çünkü onda varsa mantar vs bişe onda olduğu sürece sende zor geçer duş alırken de suyuna biraz sirke kat gerçekten iyi geliyor canısı
Burcu-2910 Mizgin2020 yaptım canım kromozom açıklanmadı sadece daha oda kan donmuş sanırım red olmuş yarın gidip yeniden kan verecem pıhtılaşma çıktı ama doktor Prada olmadığı için var mı yok mu anlayamadım
Mizgin2020 Burcu-2910 az önce gittim sirkeyle iyice yıkadım bezi ütüye bastım temiz beş ısıtıp iç camasirin içine koyuyorum şuan iyi geliyor
Mizgin2020 Burcu-2910 pıhtılaşma yüzünden hep böyle olmuş o zamn tez zamnda hepsi iglesir canım sıkıntın kalmasın inşallah kuzum 🥰🥰