Skskxkekdjex Merhabalar Batman medical park Kadın doğum uzmanı kemal coskunun güncel sezeryan ücretini bilen var mı ? Ben sezeryan olmak istiyorum fiyat konusunda bilgisi olan yazabilir mi
Dilekaybars Skskxkekdjex 3000 TL genel olarak doktora göre degismiyor ücret dediler ama eşinizle fiyat bilgilendirme departmanina gidip konuşursanız yardımcı oluyorlar indirim yapiyorlar kaçıncı dogum olduğuna göre de değişiyor fiyatlar.
Htc01 Skskxkekdjex yarın 36 haftalık oluyorum. Ama ben son dakika doktor değişikliği yaptım Türkan hanıma geçtim 2. Sezeryanim için 2.700 küsürlerde fiyat verdi
ArinDoanEkmen Selinavci bende medical de emire hanıma gidiyorum. Kemal bey çok yoğun olduğu için ilgisi hoşuma gitmiyor. Emire hanım bal gibi ☺️ Çok ilgili. Benim 3. Sezeryen 3500
Htc01 Skskxkekdjex kemal beyden memnundum ama doğumumu bir bayanın yapması beni daha rahat hissetirecegini düşünüyorum
ArinDoanEkmen Htc01 bence memnunsanız hiç değiştirmeyin ilk doğum mu bilmem ama kadın doktor oluncada bir sürü erkek oluyor ameliyathanede yani sizi bir tek doktor görmüyor ☺️🙈