Esekoldurengunes Merhabalar, özel hastanede yatışınız yapıldığında yanınızdaki refekatçi için de ücret alınıyor mu acaba ? Alınıyorsa ortalama ne kadar bir ücret alınıyor?
ebru23 Esekoldurengunes ben yaptim ozelde zaten sana 2 yatakli bir oda veriliyor sana ve rafaketci nr yemek getiriliyor annem esim kaldi yanimda ek ucret alinmadi
Mrvgl Esekoldurengunes Hayır. Ben de ptesinfiyat aldım doğum için. Kağıt verdiler. Refakatçi + yemegi yazıyor fiyata dahil şeylerin içinde. Ama hamilenin yatacağı extra her gece için +900 lira alıyor hastane. Oylede serefsizler
basakaltin Esekoldurengunes ek ücret alınmıyor refakatçiden,sadece özel hastanelerde benim bildiğim oda içindeki mini buzdolabındaki ürünleri kullanırsanız onları ek olarak ödersiniz
Esekoldurengunes ebru23 Benim erken doğum riskim olduğu için yatırdılar ama doğum gerçekleşmedi. Yarın taburcu edecekler. Eşim yanımda refekatçi kaldı. Acaba yine de ondan ücret almazlar mı ki ?
Esekoldurengunes Mrvgl Özel hastaneler şerefsiz ne yazık ki. Ama devlet hastanelerinin koşulları kötü olunca özele mecbur kalıyoruz
Esekoldurengunes tazeanneew Erken doğum riskim olduğu için yatışım yapıldı. Ama doğum olmadı. Yine de refekatçiden ücret almazlar mı acaba?
Aylinada35 Esekoldurengunes benim kuzenimin eşi dogum yaptı annesi ücretsiz kaldı eşi için ücret aldılar koronadan dolayı
tazeanneew Esekoldurengunes hayır sadece yatış için hastaneye para ödersiniz yattığınız her gün refakatçi hakkınız var