Eegurefeoglu Rüyamda gördüm ama rüyayı falan hatırlamıyorum 🙄 sabah kalktığımda sadece kızımın ismi aklımdaydı hiç de aklımda olmayan ama beğendiğim bir isimdi bilinçaltından dolayı mıdır ki acaba 😅
91ayse91 Eegurefeoglu biz de ilk kızımda iki isim arasında kalmıştık sonra rüyamda gördüm onu koyduk :)
Melike464860 Eegurefeoglu ben degil ama babam ben hamileyken doguma yakin kızımı görmüş rüyasında adi yağmurmuş. Bize soyledi bizde kırmadık yağmur ela koyduk😊
Betulztrk Eegurefeoglu yaa bende daha 6 haftalık hamileyken alara isminde kız bebeğim oldugunu gordum çok da güzel bir rüyaydı. Ancak ismin anlamı çok güzel degil kırmızı süs olarak geciyor o yüzden çok içime sinmedi koymak. Bazen aklıma geliyo ama acaba koysam mı rüyam bana bir işaret mi diye 😂
enisenalbant Eegurefeoglu Bazıları rüyada gerçekten görüyormuş birkaç kişide daha duydum teyzemin de rüyasında Musa ve isa koyun demişler öyle koymuş o da 😊
Eegurefeoglu Gurcunur ben de Berfu ama sabah sadece isim aklımdaydı ne rüyayı hatırlıyorum ne bişey ..
Eegurefeoglu 91ayse91 işte daha ömce başıma gelmedi böyle bişey acaba bilinçaltımdan mı görüyorum dedim garip geldi eşime söyledim ama o beğenmedi hiç berfu ismini 😅
Shyla91 Bende geçen rüya gördüm daha cinsiyetimiz belli değil yaşlı teyze bana demir ismi koy dedi karnimdaki çocuğa bana bı işaret olurmu bu simdi
Dga Betulztrk sadece kızıl süs değil ki sabahın ilk ışıklarındaki kızıllık ben eskiden sırf o kızıllığı izlemek için ne uykusuz kalırdım 😅Alara koyacağım sanırım bende 🌸
Minisi Çok ilginç bnde hamile kalmadan önce erkek ismini gördüm. Hamileliği öğrendiğim günün önceki sabahı kız ismi gördüm. Aklıma takılıyor onları koysammı diye 😂🤦🏼♀️😂 şu An daha yeniyiz cinsiyet belli değil 🥰😂
Dga Eegurefeoglu insan gerçekten etkisinde kalıyor benim ki isim değildi daha farklıydı . Arkadaşım Alara koysanıza dedi ben önce yok falan dedim o akşam yattım rüyamda alanyaya gitmişim bir kale gibi bi yere gidiyorum sonra uyandım Alara ne demekmiş diye merak ettim o gün bi baktım Alanya da Alara kalesi diye bi yer varmış . İşaret mi tesadüf mü ne alaka insan ikilemde kalıyor gerçekten 🌸
Eegurefeoglu Dga işte insan vilmiyo ki 😂🤷🏻♀️ Bende deniz ismini görmüştüm rüyamda ona karar verdik sonradan