ftsbthn Cati darligi olup normal dogum yapan var mi kizlar ,? Normal olmayabilir dedi doktor 38.haftadayiz suyumuz fazla kanala yerlesmezse zaten sezaryen olur demisti. Bugun de cati muayenesi oldum dar dedi
EsmamM18 ftsbthn benimde suyum fazlaydı çatım dardı. Bebek 40+1 de bile kanala girmemişti kontrole diye gittim sezeryanr aldılar.
Irmakayla ftsbthn doktorum bana ben sana 1 hafta suni sancı versin 1 cm acılmassın dedi 40+3 kızımı aldm kucagima mecburi sezeryan
ftsbthn EsmamM18 ya ayni durumdayi, demek ki canim yeni mi dogum yaptin özel hastahanede mi yaptin cok soru soruyomus gibi oldu ama 🤭🤗
EsmamM18 ftsbthn doğumum son ana kadar normaldi. 40+2 olduk sancı yok nişan yok en ufak bir belirti yoktu. Doktora gittim alttan muayene etti çatın dar bebek kanala inmemiş suyun da fazla dedi. Ultrasondan baktı bebek içimde iyice şişmiş. Normal doğurursam çatın dar olduğu için kolu bacağa takılır. Sen bilirsin suni sancı da verebiliriz dedi. Ben istemedim. Direk sezeryana aldılar. Çok güzel bir sezeryan geçirdim.
ftsbthn Irmakayla bizim de oyle gibi ama bakalim hayirlisi nasilsa artik 🤷♀️🙏 Allah uzun omurler versin melegimize ❤🧿