Cylncyln_01 Kızlar göğüs ucu kremi aldınız mı alanlar hangi marka aldınız sürdükten sonra bebeği emzir.e biliyormuyuz yıkamadan bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi tsk ederim.
metehaninannesiii Cylncyln_01 ben ayva çekirdeğini suyla ıslatıp jel gibi oluyor doğal yöntemle onu kullaniyorum gayette iyi geldi
zumrasongul Cylncyln_01 lansinoc diye bi krem var onu alabilirsin canim bebekte emebiliyor yikamana gerek yok ve yaraya cok iyi geliyo
Buketkucuk Cylncyln_01 ben lansinoh aldım bebeği de emzirebiliyorsunuz doğal içerikli herkes öneriyor inşallah kullanmam gerek kalmaz, kullansam da işe yarar
leylosule Cylncyln_01 ben de Lansinoh aldım son haftalarda günlğk sürmeye başladım gğzel nemlendiriyor koyu bir kıvamı var
leylosule Cylncyln_01 en küçüğünü aldım ama zaten pirinç tanesi kdar anca sıkıyorum baya yetiyor uzun süre kullanılır gibi
metehaninannesiii Busra030409 merhaba benim hamile kalmadan once çok oluyordu cildim kuru olduğu için o zaman sürüyordum 1 hafta dan geçiyordu şuan hamileyim şuan çatlaklık yok ama hafta da 1 sürüyorum ne olur ne olmaz diye
Busra030409 metehaninannesiii bende hamileyim doğumdan 1 hafta önce başlasam yeterli olur heralde 🤷♀️
Joye Cylncyln_01 lansinohun kremini son haftalar kullanmaya basladım ancak ilk zaman memeyi yanlıs tuttugu için meme ucum inanılmaz acımıstı. Garmastan pomad kullanmıstım hemşiremin tavsiyesiyle ve düzgün meme tutmasıyla sorun yasamadım bir daha.
Oysul Cylncyln_01 ben ilk olarak lansinoh almıştım. Ciddi anlamda yara oldu başlarda ecz tavsiyesi üzerine mustela ya geçtim. 3 kutu 30ml bitirdim şimdiye kadar. Herkesin cilt yapısı farklı tabi ama bana mustela iyi geldi ☺️