nunis2812 Merhaba kızlar şimdi doktordan çıktım 10+2 deyim fotoğraf atsam cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ya da erken mi bilmiyorum dakikada kalp atışı 142 idi onunla da tahmin edenler vardı
nunis2812 gulsen12345 doktor da erken dedi ama işte insan merak ediyor forumlarda görüyorum bazen kese şekli bebek tipi falan tahmin oluyor ama tabiki eğlence maksat hayırlı evlat olsun da
Mlk8 nunis2812 10 haftalik aslında tahminde bulunabilirdi çünkü gelişimine bakarak belirliyor ben 10 haftalik ilk gebeligimde öğrendim.simdi de 12 haftalikken ogrendim
gulsen12345 nunis2812 bir kaç hafta sonra tam anlamıyla öğrenirsiniz inşallah, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin
tazeanneew Mlk8 merhaba sizinle daha ömce konuşmuştuk İlknur hanıma gidiyodunuz ben henüz randevu alamadım kendisi doğuma geliyomu mesai saatleri dışında
Mlk8 tazeanneew aa oyle mi☺ ben hic o konuda konuşmadım plamlinsezeryan olacağım için ama bazi kisiler burada yazmıştı gelmiyor diye.henüz konuşmadığım için hiç bi bilgim yok maalesef.gerci bi cok doktor gelmiyor ama ilknur hanımda nasil hic bilemiyorum.