ZelihaAydemir25 Tiroit hormonları yüksek çıkıp ilaç kullanan var mı??? Ben bu gün doktora gittim 4.5 şerde çıktı tiroit hormonum ve Euthyrox 25 mcg kullanmam için verdiler. Kullanan oldu mu yan etki gören oldu mu ?
Elifdikel ZelihaAydemir25 kronik rahatsızlığım olduğu için ben 100 lugunu kullanıyorum bir yan etkisini görmedim yıllardır kullaniyroum
Aganur ZelihaAydemir25 hic korkma benim 9 cikmisti 75 mg ile duzeldi haplari duzenli kullanmak onemli onun disinda hic bir zararli durum yok bebegin icin
ZelihaAydemir25 sacmalamakizim kullanan böyle çok olunca sevindim insan böyle şeylerle karşılaşınca tek kendinde var sanıyor panik oluyor
elo20 ZelihaAydemir25 benimde sizin gibi değerim 4 çıkmıştı aynı bu ilacı verdi kullandım ve bi yan etkisi olmadı ama benim troidim ilaç kullandığım halde yine yükselince 50 mg yükseltti doktor şuan düştü çok şükür sende aksatma ilacını mutlaka kullan bi zararı yok
ZelihaAydemir25 elo20 şükür valla korktum biraz 10 haftalık hamileyim şu süreçte ilaç kullanmak doğru mu diye düşündüm doktorum da aynı şekilde kullan dedi
Emoztrk ZelihaAydemir25 ben her gün 50 mg kullanıyorum şuan a kadar hiçbir yan etkisi olmadı doğuma kadar kullanmaya devam edeceğim TSH yüksek olunca bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş
ZelihaAydemir25 Emoztrk evet doktoruma bende mesaj attım o da aynını söyledi mutlaka kullan bebeğin zeka gelişimi için çok önemli dedi