Zynphuma12345 Merhabalar bugün doktora gittim 4 haftalık olduğu için alttan muayene etmek istirdi ben istemedim 5. Haftada tekrar gel dedi sizce ultrasonda kese gözükürmü 5. Haftada
Ates21 Zynphuma12345 benim 5 hafta da kese göründü 7 de kalp atışını dinledik büyük ihtimal gözükür güzel düşünün güzel olsun 🙏
nurdane3504 Zynphuma12345 evet benim de 4ten sonra karından bakılınca görünmüştü kese ama vajinal uktrasin da korkulacagi gibi bişey değil cidden 😀 bende ilkde korkmuştum ama geç döllenme olmuştu ilkde vajinal bakınca görmemişti doktor zaten
Denizyildizii Zynphuma12345 bundan korkuyorsan nasıl doğuracaksın acaba merak ettim☺️ Korkulacak birşey yok anlamıyorsun bile
Zynphuma12345 Denizyildizii bu ikinci doğumum ilki sezeryandı hüç bakılmadı oyüzden biraz piskolojik olarak panik yaptım galiba
Dilekcnkn Zynphuma12345 ben 4 haftalıktım alttan baktı kese gözüktü bir hafta sonra doktor üstten baktı bebek gözükmüştü inşallah seninde gözükür
nurdane3504 Zynphuma12345 Beta hcg 2000 de ise kese görünmezse vajinal baktır mutlaka dış gebelik ten şüpheleniliyor yoksa umarım bı sıkıntı çıkmaz tabi 🤗
Zynphuma12345 nurdane3504 evet dış gebelik olabilr dedi ama kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi
nurdane3504 Zynphuma12345 siz sağlık ocağından kendjniz de gidip yaptırabilirsiniz ben öyle yapmıştım
surelitta52 Zynphuma12345 Neden baktırmadınız anlamadım, afedersiniz ama ilişkide de aynısı olmuyo mu sonuçta. 😄 Benim rahimim geride olduğu için başlarda hep alttan baktı mecburen. Eğer üstten göremezse mecbur yine alttan bakalım diyecektir.